Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H skylouros έγραψε:

Να ρωτήσω κάτι, τώρα που έχω εγκαταστήσει Dev Mod, αν θέλω να εγκαταστήσω Stable μπορώ?
      Αν δεν δώσεις άδεια απο το κινητό σου πάντα έτσι θα κάνει να ξέρεις..
      Αν κατάλαβα καλά έβαλες gtv developer και θες να πας σε Stable; Αν ναι είναι εύκολο απλά θα κάνεις +wipe data πριν το φλασαρισμα.

• Ναι αυτό που κατάλαβες ρώτησα. Δεν έχω καταλάβει αν κάποιος που έχει dev μπορεί να φλασάρει μόνο dev στο εξής και όποιος έχει stable μόνο stable στο μέλλον και αν όντως μπορεί αν αλλάζει κάτι στη διαδικασία φλασαρίσματος της stable σε υπάρχουσα dev ή dev σε υπάρχουσα stable.

Αυτό που είπες ότι πρέπει να κάνεις και wipe data, το λέει και στην 1η σελίδα που βάζεις ROM για 1η φορά "Προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset! Πάμε Wipe και τικάρουμε ΜΟΝΟ (Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache), για να αποφύγετε το BootLoop".

Επομένως για να καταλάβω.. αν τώρα που είμαι σε dev, θέλω απλώς να βάλω άλλη dev, τότε δεν κάνω wipe data και απλώς τη φλασάρω από το TWRP ενώ αν θέλω να βάλω Stable απλώς κάνω και το wipe data πριν το φλασάρισμα της Stable?
    • Ο/H skylouros έγραψε:

Επομένως για να καταλάβω.. αν τώρα που είμαι σε dev, θέλω απλώς να βάλω άλλη dev, τότε δεν κάνω wipe data και απλώς τη φλασάρω από το TWRP ενώ αν θέλω να βάλω Stable απλώς κάνω και το wipe data πριν το φλασάρισμα της Stable?
      Αν βάλεις άλλη dev πας και κάνεις μόνο wipe-->dalvik & cache και δεν χάνεις τίποτα
      Αν πας σε stable κάνεις + data και χάνεις εφαρμογες ,ρυθμίσεις κλπ..
      Καλά το πας... μπράβο.

• Διαφήμιση
    • Σε αναβάθμιση είσαι dalvik & cache.
      Σε αλλαγή data, dalvik & cache..
      Όπως το λες είναι...

• Μολις φλασαρα με επιτυχια την GTV 6.8.18 Beta.Ειμαι ενας μικρος θεουλης!!!!

Καλα ας πουμε και καμια αληθεια.Χωρις την βοηθεια του τεραστιου @geoanto555 που του καταχραστηκα 1-1,5 ωρα απο την πολυτιμη ζωη του,ακομα θα το κοιταγα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΩΡΓΟ και παλι

Τωρα μενει να αρχισω να το φερνω στα μετρα μου.

Ευχαριστω το φορουμ για την οποια βοηθεια μου παρειχε μεχρι τωρα.
    • Ο/H diamantologo έγραψε:

απο την πολυτιμη ζωη του,ακομα θα το κοιταγα.
      Ξύλο ---ξύλο.... χαχα...
      Δεν πειράζει βρε... στα είπα χθες...
      Για τα καλά παιδιά πάντα θα μπορώ να κάνω κάτι..

• Διαφήμιση
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Αφού δούμε ότι υπάρχει ένα Update για την συγκεκριμένη ρομ που φοράει το
      κινητό (είτε stable είτε dev) κατεβάζουμε το αντίστοιχο .zip αρχείο
      και το βάζουμε μέσα στο κινητό χύμα. Δεν χρειάζεται να είναι σε κάποιον
      φάκελο. Κάνουμε τη διαδικασία να μπούμε twrp (Volume+ και Power) και
      αφού μπει πάμε και κάνουμε:

1) Wipe -> advacned -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache και σέρνουμε δεξιά τα βελάκια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία
      2) Γυρνάμε πίσω στο κεντρικό μενού και πατάμε Install -> Επιλέγουμε
      το .zip αρχείο που έχουμε κατεβάσει και σέρνουμε πάλι τα βελάκια δεξιά
      για να ξεκινήσει το Update.
      3) Αφού τελειώσει πατάμε Reboot System και περιμένουμε να μπει στο
      λειτουργικό. Θα δείτε μια άσπρη μπάρα να φορτώνει και θα κάνει αρκετή
      ώρα. Υπομονή και σε λίγη ώρα θα είστε έτοιμοι.

Η παραπάνω διαδικασία είναι αν θέλουμε να περάσουμε Update της ίδιας ρομ που έχουμε εκείνη τη στιγμή. Δεν χάνουμε τίποτα απολύτως από τις ρυθμίσεις μας.

Αν θέλουμε να πάμε από Stable->dev και το ανάποδο είναι λιγάκι διαφορετική η διαδικασία και εννοείται ότι γίνεται και full wipe το κινητό!
      Παιδια αναφερεται καπου η διαφορετικη αυτη διαδικασια..?Μπορει καποιος να με παραπεμψει καπου που να εχει εξηγηθει..?
    • Ο/H xristos1277 έγραψε:

Παιδια αναφερεται καπου η διαφορετικη αυτη διαδικασια..?Μπορει καποιος να με παραπεμψει καπου που να εχει εξηγηθει..?
      O @lallasgr εννοεί φαντάζομαι ότι πρέπει να γίνει wipe dalvik ,cache +data και αν θέλεις το κάτι παραπάνω πας σε full...
      Εκεί κρίνεις εσύ το ποια θα κάνεις..
      Στους οδηγούς για "flash την Ελληνική για πρώτη φορά" είναι γραμμένη η διαδικασία

• Ο/H xristos1277 έγραψε:

Ψάξε Factory Reset στο φόρουμ και υπάρχουν και οδηγοί αλλά και βίντεο

Αν το θες πολύ γρήγορα, κάνεις ότι αναφέρεται πιο πάνω στο quote που έκανες, απλά προσθέτεις στα wipes το data.

Αυτό που πρέπει να ξέρεις όμως είναι ότι με το data θα χάσεις ρυθμίσεις, προγράμματα, φωτογραφίες κλπ άρα αποθήκευσε τα κάπου.
    • Μια απορία που έχω εγώ. Αν κάποια στιγμή πω πως θέλω να περάσω την stable, πρέπει να ξανακάνω αίτηση ξεκλειδώματος;
    • Διαφήμιση
    • Όχι φυσικά. Μία φορά την κάνουμε σε όλη τη ζωή του κινητού μας