Αν δεν αλλάξει κάτι και επειδή ανάφερες μαζεμένα διάφορα περίεργα προβλήματα που μόνο εσύ φαίνεται να έχεις, δες λίγο και το θέμα να κάνεις κανά Factory Reset γιατί μου φαίνεται πως το παράκαμψες σε κάποια σου αναβάθμιση που χρειαζόταν και συσσωρεύτηκαν θέματα.
Και ναι στο F. R. που προαναφέρω θα χάσεις τα πάντα... Αλλά θα ισιώσει το κινητό σου από θέμα συμπεριφοράς.
Το Factory Reset και μια "καθαρή" εγκατάσταση είναι απαραίτητα μια φορά στο (όχι πολύ μακρινο) τόσο..
Πιστεύω πως αυτό είναι ο λόγος που δεν μου έχει εμφανιστεί ποτέ και τίποτα από όλα αυτά τα προβλήματα που διαβάζω πως εμφανίζονται συχνά πυκνά σε αρκετούς χρήστες...
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Παιδιά θα το έκανα εξαρχής, δεν έχω πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι στον οδηγό δεν το ανέφερε.. οπότε δεν μπήκα καν στη διαδικασία. Θεώρησα και από μόνος μου ότι από τη στιγμή που μπαίνει μια νέα ROM και κάνω και wipe cache και όλα.. ότι θα καθαρίσει και θα μπει κάτι εξαρχής. Όντως οι προηγούμενες κινεζιές εξαφανίστηκαν. Οπότε έχοντας φρέσκια ROM, που να το φανταστώ.
Σήμερα θα το δοκιμάσω και θα σας πω αν και όπου να ναι θα βγει λογικά η 6.18.28
Καλησπέρα στην ωραία παρέα της xiaomi Ελλάδας, έχω την τελευταία Ελληνική rom develop και θέλω να βάλω την Ελληνική stable ποια ακριβώς η διαδικασία ώστε να το κάνω μόλις τελειώσω την δουλειά (η rom μου ήρθε μέσω mail) vip μέλος.
Καλησπέρα παιδιά, πρώτα από όλα ευχαριστώ πάρα πολύ για τους οδηγούς και την ρομ σας! Έχω εδώ και ένα μήνα περίπου Kenzo με την GTV 6.8.11 και είμαι υπέρ ευχαριστημένος.
Έχω μια ερώτηση παιδιά, διάβασα από το φόρουμ ότι σταματάει το development για ρομς για το κενζο διότι ετοιμάζεται ρομ με marshmallow. Εγώ λοιπόν ρωτάω το εξής, η καινούργια version της GTV δηλαδή η 6.9.1/2 είναι συμβατή με το κενζο ή όχι; και αν οχι, ποια είναι η τελευταία έκδοση συμβατή με αυτό;
Ευχαριστώ και πάλι για την δουλειά σας και τον κόπο σας.