σε 10.μου βγαζει 1 launch settings application 2 switch to COMPLETE SETTINGS page 3 enter storage item 4select usb computer connection from menu 5 check media device (mtp) option
Απλά τελείωσε την εγκατάσταση, δεν είναι μήνυμα λάθους, κλείσε αυτό το παράθυρο, κάνε μία επανεκκίνηση του υπολογιστή και σύνδεσε το κινητό να πάρει drivers
καλησπερα μία ερώτηση για τους ειδικούς .............. έχω το xiaomi note 3 pro (3+32) και λέω να πάρω το xiaomi redmi pro prime ( 3+64) τη λέτε ναι ή οχι
Καλημέρα μάλλον εννοείς το redmi 3s prime σωστά;
Λοιπόν πάμε να τα πάρουμε με την σειρά σε τι διαφέρουν
Οθόνη: μικρότερη σε σχέση με αυτή που ήδη έχεις και σε μέγεθος και ανάλυση αφού θα πέσεις σε 720χ1280 και στα 294 ppi ενώ τώρα έχεις FullHD 1920x1080 στα 401 ppi
Επεξεργαστής: της ίδια εταιρίας αλλά μικρότερος και παλαιότερος όμως με 2 περισσότερους πυρήνες χωρίς να σημαίνει ότι είναι πιο γρήγορος.
Κάμερα: στα 13 mp maximum σε σχέση με τα 16 που έχεις ήδη
στο μόνο που υστερεί αυτό που ήδη έχεις είναι στην μπαταρία και αυτό για μόλις 50 mAh και στα 32 gb περισσότερη μνήμη που με μια sd καρτούλα τα αναπληρώνεις άνετα αν έχεις θέμα χώρου.
Πιστεύω ότι θα κάνεις πισωγύρισμα αν αλλάξεις συσκευή. Καλύτερα να παραμείνεις στο redmi note 3 pro
Παιδια εχω προβλημα ακουλοθησα ολα τα βηματα εβελα την ελληνικη ρομ αλλα μετα το restart τιποτα. Το κινητο τωρα αναβει δειχνει το MI και μετα σβηνει. Τι να κανω;