Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Δυστυχώς δεν μπορώ να κατεβάσω καν την hotbar απο πάνω ούτε να κάνω τίποτα άλλο. Δέν έχω SIM μέσα στο κινητό(είναι φίλου που μου είπε να του περάσω ελληνικά) οπότε μου ζητάει άλλο τρόπο ταυτοποιήσης μέσω WI-FI. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μπώ σε wifi δεν το βρίσκει.
Παλαιότερα είχα παρόμοιο θέμα στο δικό μου κινητό, έφτιαξε όμως με αλλαγή rom. Δοκίμασε να αλλάξεις κρυπτογράφηση στο router σου ή άστο και ξεκλείδωτο. Άλλα δίκτυα βλέπεις;
Οχι δεν βλέπει ούτε άλλα δίκτυα και σκέφτηκα για wifi issue.
Έβαλα την τελευταία Stable Rom απο αυτό το Post με ημερομηνία 1/9/2016 νομίζω.
Θα δοκιμάσω να επαναλάβω την διαδικασία. Δεν νομίζω να έχει καμία σημασία που το έκανα με Sideload ετσι? Εν πάση περιπτώση θα το κάνω τώρα χωρίς Sideload και θα ενημερώσω.
Για κάποιο παράξενο λόγο όταν προσπάθησα να το κάνω κανονικά μου έλεγε πως το ZIP είναι corrupt οπότε δοκίμασα πάλι sideload. Αυτή την φορά παρόλο που ήταν το ίδιο αρχείο, δούλεψε κανονικά και βρήκε Wifi. Παράξενο γιατί έκανα ακριβώς την ίδια διαδικασία. oh well αφού δουλεύει μία χαρά. Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Καλησπερα. καινουργιος στη MIUI... πηρα το redmi note 3 pro απο το gearbest. ελεγε rom miui global 7.4.18. εκανα update σε miui 8.0.1.0 stable. εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα του bootloader... ξεκλειδωθηκε κανονικα ενω δεν ειχα dev rom. να προσπαθησω να περασω τωρα την ελληνικη rom με x32 bit ή θα εχω προβλημα?
ευχαριστω.
Καλησπερα. καινουργιος στη MIUI... πηρα το redmi note 3 pro απο το gearbest. ελεγε rom miui global 7.4.18. εκανα update σε miui 8.0.1.0 stable. εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα του bootloader... ξεκλειδωθηκε κανονικα ενω δεν ειχα dev rom. να προσπαθησω να περασω τωρα την ελληνικη rom με x32 bit ή θα εχω προβλημα?
ευχαριστω.
Καλησπέρα και καλωσόρισες ,ναι ότι περιγράφει ο οδηγός TWRP Adb mi PC suite ευλαβικά όπως λέει τα βήματα και θα είσαι οκ
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ έχω την αγγλικη stable (miui8) στο κινητο, για να καταλαβω: Δεν μπορω να περάσω απευθειας την ελληνικη stable ή την developer έστω? έχω κανει αίτημα για το unlock και ειναι οκ αλλα δε μπορεσα να το κάνω τελικα, το μονο π καταφερα ειναι απο την 7 international (που είχε λιγα ελληνικα μέσα) να περάσω έστω την miui 8 στα αγγλικά μιας και απ οτι φαίνεται το κινητο μπήκε σε φαση bootloop μετα την προσπαθεια μου να περασω την ελληνικη stable επανω στην official 7αρα. Με πολλα ζορια περασα την αγγλικη stable 8αρα ...Μια βοήθεια παρακαλώ γτ είμαι νέος στο "σπορ" και δυσκολεύομαι.