καλησπέρα,
έχω στα χέρια μου ;ena redmi note 3. κατάφερα να το ξεκλειδώσω ή έτσι πιστεύω.
Οταν πηγαίνω όμως σε fastboot mode δινω την εντολή adb devices δεν μου το εμφανιζει, ενώ σε κανονική λειτουργία μου το εμφανίζει κανονικά.
Τι μπορεί να συμβαίνει;
Δηλαδη για να καταλαβω.. Οταν το κινητο ερθει με global stable, πρεπει πρωτα να του φλασαρω global dev και μετα να φλασαρω την xtrv? Ουσιαστικα δηλαδη να κανω δυο φορες τον οδηγο αλλα με διαφορετικες ρομ?
@Thracia δηλαδη ουσιαστικα μπορω να την επιλεξω μεσα απο μια "λιστα" αλλων ετοιμων διαθεσιμων update? Σε παρακαλω συγχερεσε οποια βλακεια λεω γιατι οχι μονο δεν εχω ιδεα απο αυτα, αλλα ακομα δεν εχει ερθει το κινητο καν..
καλημερα....τελικα καταφερα να περασω μια stable ελληνικη ρομ με χιλια βασανα μεσο εντολων adb και εφοσον μπλοκαρισα το τηλεφωνο...αλλα δεν δουλευει η δευτερη sim....
καποιος μου ειπε επειδη ειχα την developer rom china με androind 6 kai ebala την ελληνικη stable με androind 5
Eπισης μου ειπε να επαναλαβω την διαδικασια βαζοντας developer rom china με androind 5....
Μετα ποια ρομ να βαλω και με ποιο τροπο να την κανω flash ΓΙΑΤΙ ΣΕ TWRP το κινητο με αυτον τον οδηγο δεν εβλεπε την ρομ που ειχα μεσα?
@Thracia δηλαδη ουσιαστικα μπορω να την επιλεξω μεσα απο μια "λιστα" αλλων ετοιμων διαθεσιμων update? Σε παρακαλω συγχερεσε οποια βλακεια λεω γιατι οχι μονο δεν εχω ιδεα απο αυτα, αλλα ακομα δεν εχει ερθει το κινητο καν..
Μόλις παραλάβεις θα ανεβάσεις το about phone και θα σε κατευθύνουμε
You may think you can fly - but you better not try
Καλημέρα παιδιά. Εχω στο κινητό μου περασμένη την stable 7.5.2 .. Η αλήθεια ειναι οτι εχω να ασχοληθώ πολύ καιρό οποτε θελω να ρωτήσω αν υπαρχει καινουρια stable γιατί στο rom corner στο redmi note 3 pro μετα την τελευταία ενημερωση δεν εχει κάτι. Επίσης για να περάσω τώρα stable χρειάζεται μονο wipe-cache ή κάτι παραπάνω;