Θέλει λίγο προσοχή στην μετάβαση απο lollipop σε marshmallow.
Υπάρχει οδηγός γι αυτό..
@geoanto555 Ο @Petran_ Έκανε μετάβαση από lollipop σε ΜΜ ο μικρός πήγαινε απευθείας στην τελευταία MM dev και δεν τον πέρναγε το Mi account, πίστευα ότι είχε κάνει την μετάβαση σύμφωνα με τον οδηγό, μετά κατάλαβα ότι δεν έγινε ομαλή μετάβαση, ζήτησε βοήθεια του έδωσα το link και τον οδηγό του @lallasgr για την μετάβαση από lollipop σε ΜΜ xiaomi-miui.gr/community/index…-Marshmallow-6-0-0-Stabl/
Του είπα να κατεβάσει την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.10.20.zip πάλι όμως αντιμετώπισε θέματα, του ζήτησα να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση όπως και έγινε καπάκι έγινε ξεκλείδωμα του bootlooader και πέρασμα πάλι της xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.10.20.zip μετά περάστηκε η τελευταία Ελληνική dev και έχουμε ακόμα ένα ευχαριστημένο φίλο από σήμερα.
καλησπερα ομαδα νεος στο φορουμ γενικα αλλα ποιο νεος στο θεμα αλλαγης ρομ στο redmi note 3 prokenzo κινητο μου μολις ξεκλειδωσα το bootloader στο κινητο μου γιατι θελω να περασω την δικια σας ρομ μπας και μπορεσω να γλιτωσω απο τα προγραμματα τα κινεζικα και της google που δεν μπορω να σβησω για τον λογω οτι μου ειναι αχρειαστα η ρομ που εχω αυτη την στιγμη ειναι αυτη στην φωτο που σας παραθετω παρακαλω πειτε μου ποια εκδοση ρομ να χρησιμοποιησω και κατι τελευταιο εχω windows 7 x64 μπορω να κανω δουλεια η θα χρειαστω windows 10 λογω οδηγων usb ευχαριστω.
ναι κανα 2 μονο και ερχονται και ενημερωσεις στα κρυφα τελειος στα κινεζικα 1-2 προγραμματακια ειναι μονο αλλα το βασικο μου θεμα ειναι οτι δεν μπορω να σβησω τα google προγραμματα και θελω και το mod για τα μεγαλυτερα μηνυματα sms
εχω ξεκινηση με τον οδηγο και εχω περασει και το twrp κανονικα και εμφανιστικε και στα αγγλικα δεν μπορω να παω σε σταθερη εκδοση ετσι δεν ειναι μονο xtrv developer περναω η μπορω να περασω και xtrv stable θα προτημουσα stable
Παιδιά καλησπέρα, ακολουθώ όλα τα βήματα...
και όταν μπαίνω στο TWRP μου βγάζει να βάλω έναν κωδικό...
και όταν το παραλείπω και κάνω όλη τη διαδικασία μου γράφει ότι δεν μπορεί να κάνει wipe με τυχαίο δηλαδή (default) κωδικό...
HELP !!!! SOS
εχω ξεκινηση με τον οδηγο και εχω περασει και το twrp κανονικα και εμφανιστικε και στα αγγλικα δεν μπορω να παω σε σταθερη εκδοση ετσι δεν ειναι μονο xtrv developer περναω η μπορω να περασω και xtrv stable θα προτημουσα stable
Αφού θα κάνεις που θα κάνεις factory reset μπορείς κάλλιστα να βάλεις και xtrv stable.