Οκ ολα καλα....Εκανα set up αλλα δεν με ρωτησε για εγκατασταση ή μη του super Su οποτε προχωρησα κανονικα. Μετα τσουππππ!!!! Ειδα το super su εγκατεστημενο! Εχει αλλαξει κατι στον οδηγο ή εκανα πατατουλα τηγανητη????
Καλησπέρα! Αγόρασα ένα Xiaomi Redmi Note 3 Pro από Κίνα και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ακουστικό..δεν με ακούν όταν μιλάω..σκέφτομαι να κάνω flash ελληνική ρομ..ξέρετε αν διορθώνεται το πρόβλημα αυτό? Επίσης για να βάλω την ελληνική ρομ θα πρέπει πρώτα να βάλω την develepoer rom και μετά την ελληνική?? Έχω ξεκλειδώσει το bootloader officially...Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη!
Καλησπέρα,
Έχω το RMN3P kenzo. Εκδοση MIUI λεει: MIUI by xiaomi-miui.gr GTV 8.0 | Stable 8.0.1.0(LHOCNDG)
Έχω κατεβάσει την τελευταία ελληνική και δεν είμαι σίγουρος για το πως πρέπει να γίνει η αναβάθμιση.
Απλά ακολουθώ τις οδηγίες
1) Wipe -> advacned -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache και σέρνουμε δεξιά τα βελάκια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία
2) Γυρνάμε πίσω στο κεντρικό μενού και πατάμε Install -> Επιλέγουμε
το .zip αρχείο που έχουμε κατεβάσει και σέρνουμε πάλι τα βελάκια δεξιά
για να ξεκινήσει το Update.
3) Αφού τελειώσει πατάμε Reboot System και περιμένουμε να μπει στο
λειτουργικό. Θα δείτε μια άσπρη μπάρα να φορτώνει και θα κάνει αρκετή
ώρα. Υπομονή και σε λίγη ώρα θα είστε έτοιμοι.
ή χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο επειδή διάβασα και αυτό
Πρέπει να κάνεις factory reset γιατί εκτός ότι από gtv πας σε xtrv και από lollipop πας σε marshmallow και κατά πάσα πιθανότητα θα σε κλειδώσει και ο bootloader
Redmi note3 pro
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης