Περνάς με τον οδηγό που σου έδωσα σε περιβάλλον marshmallow και μετά fr ξανά και αναβαθμίσεις στην τελευταία.
Κρατάς nandroid backup και δεν ξαναγυρίσεις για κανένα λόγο σε lollipop.
Για μένα το καλύτερο είναι να πας με καθαρή εγκατάσταση με το Mi Flash να περάσεις Global dev και μετά να πας στην ελληνική. Με πιο τρόπο θα πας είναι δική σου επιλογη
Redmi note3 pro
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Για μένα το καλύτερο είναι να πας με καθαρή εγκατάσταση με το Mi Flash να περάσεις Global dev και μετά να πας στην ελληνική. Με πιο τρόπο θα πας είναι δική σου επιλογη
Εσύ διαλέγεις τον δύσκολο αλλά με καθαρή εγκατάσταση ή τον εύκολο με "λιγότερο" καθαρή εγκατάσταση.
Αφου το κάνω ας το κάνω σωστά! Θα πάρω τον δύσκολο δρόμο. Έχω κατεβαινει η global dev τωρα! Θα χρειαστει κάτι άλλο εκτός απο αυτή και την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRV_7.4.20.zip ;
Αν δεν έχεις πρόβλημα κάνε αυτό που λες αλά να έχεις στο νου ότι μπορεί να κλειδώσει ο bootloader, έλεγξε αν έχεις δικαίωμα ακόμα να ξεκλειδώσεις
Redmi note3 pro
Εχω πάρει άδεια απο την αλλη φορά για ξεκλειδωμα και το ειχα ξεκλειδωσει καμποσες φορες όταν το δοκίμαζα και το μπρικαρα!
Μπορώ να ελέγξω κάπως αν έχω ακόμα την δυνατότητα για ξεκλείδωμα;