Δοκίμασε πρώτα να κατεβάσεις το mi unlock tool να δεις ότι δεν έχει ανακληθεί η άδεια για ξεκλείδωμα ,εάν σε αφήσει προχώρα άφοβα. Όλα αυτά σε ασφαλή περιήγηση στον Browser στο en.miui.
Δοκίμασε πρώτα να κατεβάσεις το mi unlock tool να δεις ότι δεν έχει ανακληθεί η άδεια για ξεκλείδωμα ,εάν σε αφήσει προχώρα άφοβα. Όλα αυτά σε ασφαλή περιήγηση στον Browser στο en.miui.
Τι εννοείς ασφαλή περιήγηση; Το incognito που λεει στο chrome?
Αμα το κατεβάσω (αυτη την στιγμή δεν με αφήνει για κάποιο λόγο) το βάζω σε fastboot και παταω να ξεκλειδώσει. Αυτό εννείς για δοκιμή σωστα;
Εάν αφού συνδεθείς με τον λογαριασμό σου στο en.miui δεν σε αφήσει να κατεβάσεις το mi unlock tool μπορεί να σημαίνει ότι έχει ανακληθεί η άδεια σου για ξεκλείδωμα.
καλησπερα ,μια ερωτηση η αδερφη μου εχει το kenzo με τα 2gb ram και φοραει την τελευταια Stable V8.2.1.0 της κοινοτητας και ρωταω αν ειναι καλυτερα να περασω την τελευται 7.4.20 για να εχει καλυτερη διαχειρηση μνημης η δεν θα εχει καμια ουσιωδης διαφορα.....
Παιδες δωστε τα φωτα σας γιατι εχω μπαζαρει. Εβαλα τις προαλλες στο redmi note 3hennessy μου την ελληνικη και κανω κανονικα αναβαθμισεις.Χθες ομοιως στο mimax του γαμπρου μου. Σημερα παω να σεταρω και της γυναικας μου το kenzo. Κατεβασα την ''xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRV_7.4.20'' και με οδηγο '' Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) '' εκανα ενα τελειο hard brick.Τελοσπαντων με τη μεθοδο που λεει ο οδηγος στο τελος '' Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
το ξεμπρικαρα και περασα την china dev που προτεινε ο οδηγος.Φανταστηκα οτι πριν την ελληνικη θελει αυτη.Αφου ξανακανω unlock τον bootloader που εν τω μεταξυ κλειδωσε ξανακανω τον οδηγο για να περασω την πιο παλια ''xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRV_7.4.13'' αλλα παλι μπρικαρισμα. Και ξανα ξεμπρικαρισμα ......
Τι κανω λαθος?????????
Τωρα κατεβαζω την ''xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.2.1.0'' αλλα δεν εχω τα κουραγια για ακομα ενα μπρικαρισμα .Εχει κανεις καμια ιδεα τι κανω λαθος?