Αν δεν μας πεις τα βήματα που ακολουθείς που να ξέρουμε τι κάνεις λάθος? Μήπως κάνεις στα wipes τα πάντα και μετά δεν κάνεις επανεκκίνηση σε TWRP ώστε να διαβάσει σωστά τα partitions και να μπει σωστά η ρομ??
Οντως ειχε lolipop πριν.
Την ελληνικη δεν την παιρνει καν.Μπρικαρει.Οταν μεσω TWRP τελειωσει το φλασαρισμα και κανω reboot system αναβοσβηνει μια φορα το Μi και τιποτα.
Wipe κανω μονο davlic,data και cache οπως λεει ο οδηγος.
Δεν ειμαι και expert αλλα μια καποια εμπειρια την εχω. Στα βηματα που κανω βλεπω αν επικοινωνει το κινητο με το pc μεσω adb με παραθυρο εντολων ή αν ειμαι unlock ή οχι.
Διαβαζοντας αυτα που λεει οταν εγκαθιστα ρομ δεν βλεπω καποιο σφαλμα.Ολα φαινονται καλα.Να εχω λαθος ρομ??
Απο το κουτι του κινητου ειναι οντως kenzo (2015112).
@kdaffy Ακολουθείς αυτών τον οδηγό που σου έβαλα πιο πάνω και κατεβάζεις την rom που λέει για την μετάβαση από lollipop σε ΜΜ και μετά θα περάσεις την τελευταία rom που θέλεις, διάβασε προσεκτικά, καλή επιτυχία.
σε λιγο θα ξεκινησω τον οδηγο αφου κατεβουν καποια πραγματα.
Εγκατεστησα εν τω μεταξυ twrp να ειμαι ετοιμος και χωρις να κανω ΤΙΠΟΤΑ παρα μονο reboot system ,με ρωτησε αν θελω να ρουταρω,ειπα οχι και τωρα παλι κολλησε το κινητο στο να δειχνει το μι λογκο.Μονο φαστμπουτ μπαινει.Απ'οτι καταλαβαινω το twrp δεν το κραταει με την επανεκκινηση.Πρεεπι να το εγκαθιστω καθε φορα.