Ο/H lrantas έγραψε:
Χαιρετε!
Συγχαρητηρια για την κοινοτητα!
Εχω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro την εκδοση με τα 3GB ram / 32GB rom.
1. Καταρχην εχω καταλάβει σωστά ότι έχω την έκδοση KENZO?
2. το είχα 1,5 χρονο με την περιβοητη εκδοση 7.19.0 . Μολις χτες, με την χρηση των οδηγων σας του περασα την 8.0.7.0(LHOCNDG). Εκανα αιτηση και πηρα κωδικους ξεκλειδωματος. Μπορω να δοκιμάσω να περασω κατευθειαν την τελευταία σας εκδοση (7.9.7) ή πρέπει να του περάσω κάποια ενδιαμεση πρωτα? (και αν ναι ποια?)
Ευχαριστώ πολύ
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ανέβασε screenshot about miui version.
Ο/H lrantas έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Πάτα system updates κάτω να πάρει μόνο του ομαλά marshmallow. Και επιβεβαίωσε ότι πίσω στην πλάτη του κινητού γράφει 2015112.
Η διαδικασία είναι η εξής ,
1. Αναβαθμίζεις σε mm μέσα από το σύστημα, εάν δεν σε αφήνει γύρνα το Region India.
2. Ξεκλειδώνεις τον bootloader.
3. Περνάς TWRP μέσω CMD από adb.
4. Φλασάρεις την xtrv μετά από factory reset την 7.9.7 xtrv aroma.
Ο/H lrantas έγραψε:
Μου λεει no updates available
Για να δω τον αριθμο που λες πρεπει να βγαλω καπακι?
Ο/H makis1024 έγραψε:
Όχι μην το ψάξεις δεν χρειάζεται, το Kenzo έχεις, έξι πυρήνες με official China δεν θα έμπαινε στο Kate. Γύρνα την χώρα σε Ινδία, και δοκίμασε να αναβαθμίσεις μέσα από το σύστημα.
Εάν πάλι δεν κάνεις δουλειά , μην το παιδεύεις , ξεκλειδώνεις bootloader και του περνάς με mi flash και fastboot mode την τελευταία fastboot China dev rom και ξαναξεκλειδώνεις πάλι τον bootloader.
Μετά πάμε να του περάσουμε TWRP.
Ο/H lrantas έγραψε:
Συγνωμη για την ασχετοσύνη αλλα το region κανονικα δεν θα επρεπε να είναι κατω απο το language & input ?
Πριν του αλλαξω rom εκει το θυμαμαι...
Ο/H makis1024 έγραψε:
Σωστά έχεις την Αγγλοκινέζικη ρομ δεν υπάρχει.
Δοκίμασε να περάσεις αυτήν από τον updater , τρεις τελείες πάνω δεξιά choose update package.
miui_HMNote3Pro_7.9.7_5c4e9b924e_6.0.zip
Factory reset θα κάνει μόνο του.
Εάν δεν την κάνει την αναβάθμιση , ξεκλειδώνεις bootloader και περνάς την fastboot China 7.9.7 dev με mi flash.
Ξαναχαιρετε,Ο/H lrantas έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω αργότερα και θα επανελθω
Παραθετω την προηγουμενη συνομιλια και συνεχιζω,
Δεν δεχεται το update μεσα απο τον updater μου λεει could not verify package οποτε πάω στην λυση του mi flash.
- H fastboot China 7.9.7 dev ειναι η εκδοση miui_HMNote3Pro_7.9.7_5c4e9b924e_6.0.zip που μου έχει ήδη δωσει λινκ ο makis1024 ή καποια άλλη;
- Αν είναι άλλη που την βρισκω; ρωτάω γιατι με γκουγκλαρισμα με βγαζει στο en.miui αλλα ετσι όπως τα έχει δεν είμαι σίγουρος ποια συσκευή να επιλεξω για να κατεβάσω την αντιστοιχη ρομ.
- Φαντάζομαι εδω στους οδηγους θα βρω οδηγίες για χρηση του miflash, σωστα;