Διαφήμιση

Συνεχομενα reboots

• Συνεχομενα reboots

Καλησπερα,

Για ενα ανεξηγητο λογο το κινητο αρχισε να κανει συνεχομενα επανεκκινηση. Φτανει μεχρι το σημειο του logo (mi) και ξανα τα ιδια. Δοκιμασα να βαλω το κινητο σε recovery και wipe cache αλλα φτανει μονο μεχρι το 17% (στην καλυτερη) και ξανα. Εχετε καποια βοηθεια?
    • Το κινητό σου είναι mi4 σωστά; Έναν τρόπο που ξέρω είναι να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον οδηγό αλλά θα διαγράψει ότι έχεις στο κινητό σου. Αν τον επιλέξεις πρόσεξε πιες ρομ θα κατεβάσεις( πρέπει να είναι ίδιες με του κινητού σου), στο βήμα 2 και 3 για το mi4(κατέβασε την fastboot rom για xiaomi mi4 ''βήμα 2'') και (κατέβασε την τελευταία stable ή developer gtv για mi4 ''βήμα 3'') και κάνε ότι γράφει ο οδηγός.. Εγώ που τον χρησιμοποίησα σήμερα για το mi4,έκανα την χαζομάρα και κατέβασα την fastboot ρομ για το νοτε 2 και όταν έκανα την διαδικασία το κινητό μου τα έφτυσε(τώρα είναι μια χαρά) χαχα
    • Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ. Εχω ομως δυο βασικα προβληματα:
      1) απ τα συνεχομενα reboot η συσκευη εχει αποφορτιστει πληρως και ακομα και αν το εχω για ωρες σε φορτιση η ενδειξη μπαταριας ειναι παντα κοκκινη (δηλαδη σιγουρα κατι κατω απο 10%) που σημαινει οτι ειναι ποκυ μακρια απο το απαιτουμενο70%.
      2)Επιπλεον, η συσκευη συνεχιζει να κανει reboot ακομα και οταν τη βαλω σε fastboot mode. Δηλαδη εμφανιζεται ο "μηχανικος" και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα ξανακανει επανεκκινηση....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H koliontos έγραψε:

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ. Εχω ομως δυο βασικα προβληματα:
      1) απ τα συνεχομενα reboot η συσκευη εχει αποφορτιστει πληρως και ακομα και αν το εχω για ωρες σε φορτιση η ενδειξη μπαταριας ειναι παντα κοκκινη (δηλαδη σιγουρα κατι κατω απο 10%) που σημαινει οτι ειναι ποκυ μακρια απο το απαιτουμενο70%.
      2)Επιπλεον, η συσκευη συνεχιζει να κανει reboot ακομα και οταν τη βαλω σε fastboot mode. Δηλαδη εμφανιζεται ο "μηχανικος" και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα ξανακανει επανεκκινηση....
      Καλησπέρα, δοκίμασε κάποιον άλλο φορτιστή με τουλάχιστον 2Αmp έντασης, βάλε το κινητό σου για φόρτιση και άστο για 8-12 ώρες στην μπρίζα, εάν μπορείς κλείστο τελείως (παρατεταμένα το πλήκτρο τροφοδοσίας) είτε δοκίμασε να μπείς στο recovery, εαν καταφέρεις και μπείς κάνε wipe dalvik, cache κ.τλ. (πρώτα cache και μετά τα υπόλοιπα)... μετά ενημέρωσέ μας και θα προσπαθήσουμε να σε πάμε στα επόμενα βήματα. :)
      Xiaomi Mi4 White 16GB/4G/3GB
      Xiaomi Redmi Note 4 High Edition Black
      Xiaomi Redmi 4 Pro SD Edition Black
      Xiaomi Mi 10 8GB/128GB (Umi)

Xiaomi Redmi Note 11 4G/4GB/64GB
    • Ηδη χρησιμοποιω φορτιστη υψηλης εντασης (γνησιο xiaomi απο το mi note pro) χωρις καποια ιδιαιτερη επιτυχια σε ποσοστα φορτισης. Το κινητο οσο ειναι συνδεδεμενο με φορτιστη συνεχιζει ακαταπαυστα να κανει επανεκκινησεις χωρις να μπορω να το απενεργοποιησω. Αν το αποσυνδεσω απ το φορτιστη, απ τις συνεχομενες επανεκκινησεις μενει απο μπαταρια. Οταν το ξανασυνδεσω, μετα απο λιγα λεπτα αρχιζει παλι το ιδιο τροπαριο μονο του. Οσες φορες κι αν μπηκα σε recovery mode (2.0.1 νομιζω) για να κανω wipe cache εφτανε μεχρι το 17% το πολυ. Επισης στη version της recovery του κινητου δεν υπαρχει επιλογη wipe dalvik. Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο.
    • Ο/H koliontos έγραψε:

Επισης στη version της recovery του κινητου δεν υπαρχει επιλογη wipe dalvik.
      δες αν έχει καρτέλα advanced.....στο κεντρικό μενού.
      Ίσως βρίσκεται εκει μέσα
      Επίσης μπορείς να βγάλεις καμιά φωτογραφία με άλλο κινητο και να την ανεβάσεις εδώ να δούμε τι εχεις.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H koliontos έγραψε:

Αν το αποσυνδεσω απ το φορτιστη, απ τις συνεχομενες επανεκκινησεις μενει απο μπαταρια. Οταν το ξανασυνδεσω, μετα απο λιγα λεπτα αρχιζει παλι το ιδιο τροπαριο μονο του.
      Όπα όπα, τι εννοείς μετά από λίγα λεπτά ? Πόσα λεπτα ?
      Γιατί αν είναι έτσι θέλεις 1 λέπτο να κάνεις κάτι και αν το καταφέρεις θα το κάνεις να δουλέψει!!!! I have an idea! :idea:

• Ο/H Bodai έγραψε:

Βάλτο σε fastboot mode και άστο εκει μέχρι να φορτίσει αρκετα. Δεν παθαίνει τίποτα..
      Φιλε Bodai και σε fastboot mode να το βαλω, δεν σταματα να κανει reboots.

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H koliontos έγραψε:

Επισης στη version της recovery του κινητου δεν υπαρχει επιλογη wipe dalvik.
      δες αν έχει καρτέλα advanced.....στο κεντρικό μενού.Ίσως βρίσκεται εκει μέσα
      Επίσης μπορείς να βγάλεις καμιά φωτογραφία με άλλο κινητο και να την ανεβάσεις εδώ να δούμε τι εχεις.
      Στη recovery 2.0.1 δεν εχει πουθενα επιλογη advanced, ουτε και wipe dalvik υπαρχει. Θα ανεβασω ενα βιντεο στο youtube και θα σας στειλω το λινκ.

Ο/H Dev1l έγραψε:

Ο/H koliontos έγραψε:

Αν το αποσυνδεσω απ το φορτιστη, απ τις συνεχομενες επανεκκινησεις μενει απο μπαταρια. Οταν το ξανασυνδεσω, μετα απο λιγα λεπτα αρχιζει παλι το ιδιο τροπαριο μονο του.
      Όπα όπα, τι εννοείς μετά από λίγα λεπτά ? Πόσα λεπτα ?Γιατί αν είναι έτσι θέλεις 1 λέπτο να κάνεις κάτι και αν το καταφέρεις θα το κάνεις να δουλέψει!!!! I have an idea! :idea:
      Αυτο που λεω ειναι οτι το κινητο επειδη εκανε συνεχεια επανεκκινησεις καταναλωσε ολη τη μπαταρια. Έπειδη το κινητο κανει reboot τη στιγμη που εμφανιζεται το mi logo,δηλαδη πολυ συντομα για να προλαβει να υποστει εστω και καποια μικρη φορτιση και ετσι, αν δεν το εχω συνεχομενα στο φορτιστη, η μπαταρια ειναι αδεια και φυσικα σταματα να κανει οτιδηποτε. Αν το συνδεσω σε φορτιστη, το κινητο για να παει απο το 0% σε ενα ελαχιστο 1% απαιτουνται ενα δυο λεπτα, κι οταν αυτο γινει ξαναξεκινα μονο του να κανει τις επανεκκινησεις. Λιγα λεπτα θα ηταν αρκετα για να περασω τη ρομ μεσω sideloader αλλα σε ενα κινητο με τουλαχιστον 70% μπαταρια, οχι σε ενα κινητο που ειναι σε απραξια λογω αδειας μπαταριας. Οπως ειπα και πιο πανω θα σας στειλω το βιντεακι μηπως και σας διαφωτισω.
    • Στείλε μας το βιντεάκι και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, ήδη ψάχνω ίδιες περιπτώσεις με την δική σου και κρατώ σημειώσεις μπας και βγάλουμε καμιά άκρη! :)

• Διαφήμιση
    • Από αυτά που γράφεις μια υπόθεση μπορώ να κάνω μόνο, έχεις σπασμένο Power button "μεσα" (σαν το έχεις συνέχεια πατημένο) ή βραχυκυκλωμένο motherboard.