Διαφήμιση

Πρόβλημα xiaomi mi4 μετά από fastboot μέσω DOS

• Ο/H stefanos1985 έγραψε:

καλή τύχη!!!
      Ευχαριστώώ, τελικά δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τον σύνδεσμό σου :grin: . Εν τέλι το πρόβλημα λύθηκε εφόσον διάβασα τον δεύτερο τρόπο από εδώ κατεβάζοντας το Mi PC Suite και εφόσον έγινε η εγκατάστασή του έβαλα σε fastboot το κινητό και το σύνδεσα με το pc. Το mi pc suite εντόπισε αμέσως την συσκευή και αυτόματα με έβαλε να διαλέξω ανάμεσα σε μια stable και μια developer ρομ. Διάλεξα την αγγλοκινέζικη developer MIUI7 6.3.10 beta και έκανε για κανά 15λεπτο εγκατάσταση. Πλέον το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά και θέλω να περάσω την ελληνική ρομ αλλά έχω μια απορία.. Το κινητό έχει την Marshmallow 6.0.1 ΜΜΒ29Μ (αγγλοκινέζικη), εγώ πρέπει από την αρχή να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό για πρώτη εγκατάσταση marshmallow στο κινητό ή κατεβάζω απευθείας την τελευταία ελληνική developer;;

Σας ευχαριστώ πάντως που με βοηθήσατε!!!! :thumbsup: :thumbsup:
    • χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος νομίζω πως ναι
    • Ο/H stefanos1985 έγραψε:

χωρίς να είμαι άπλυτος σίγουρος νομίζω πως ναι
      Για να είμαι και εγώ απολύτως σίγουρος θα ρωτήσω τον ειδικό :D

Ο/H vaskas έγραψε:

Εν τέλι το πρόβλημα λύθηκε εφόσον διάβασα τον δεύτερο τρόπο από εδώ κατεβάζοντας το Mi PC Suite και εφόσον έγινε η εγκατάστασή του έβαλα σε fastboot το κινητό και το σύνδεσα με το pc. Το mi pc suite εντόπισε αμέσως την συσκευή και αυτόματα με έβαλε να διαλέξω ανάμεσα σε μια stable και μια developer ρομ. Διάλεξα την αγγλοκινέζικη developer MIUI7 6.3.10 beta και έκανε για κανά 15λεπτο εγκατάσταση. Πλέον το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά και θέλω να περάσω την ελληνική ρομ αλλά έχω μια απορία.. Το κινητό έχει την Marshmallow 6.0.1 ΜΜΒ29Μ (αγγλοκινέζικη), εγώ πρέπει από την αρχή να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό για πρώτη εγκατάσταση marshmallow στο κινητό ή κατεβάζω απευθείας την τελευταία ελληνική developer;;

@MIUI_ART μπορείς παρακαλώ να με διαφωτίσεις σχετικά με την ερώτηση της τελευταίας πρότασης μου από το παραπάνω κείμενο;; Αν επίσης μπορεί κάποιος άλλος, θα δεχτώ με ευχαρίστηση την βοήθεία του
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vaskas έγραψε:

Ο/H stefanos1985 έγραψε:

χωρίς να είμαι άπλυτος σίγουρος νομίζω πως ναι
      Για να είμαι και εγώ απολύτως σίγουρος θα ρωτήσω τον ειδικό :D

Ο/H vaskas έγραψε:

Εν τέλι το πρόβλημα λύθηκε εφόσον διάβασα τον δεύτερο τρόπο από εδώ κατεβάζοντας το Mi PC Suite και εφόσον έγινε η εγκατάστασή του έβαλα σε fastboot το κινητό και το σύνδεσα με το pc. Το mi pc suite εντόπισε αμέσως την συσκευή και αυτόματα με έβαλε να διαλέξω ανάμεσα σε μια stable και μια developer ρομ. Διάλεξα την αγγλοκινέζικη developer MIUI7 6.3.10 beta και έκανε για κανά 15λεπτο εγκατάσταση. Πλέον το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά και θέλω να περάσω την ελληνική ρομ αλλά έχω μια απορία.. Το κινητό έχει την Marshmallow 6.0.1 ΜΜΒ29Μ (αγγλοκινέζικη), εγώ πρέπει από την αρχή να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό για πρώτη εγκατάσταση marshmallow στο κινητό ή κατεβάζω απευθείας την τελευταία ελληνική developer;;
      @MIUI_ART μπορείς παρακαλώ να με διαφωτίσεις σχετικά με την ερώτηση της τελευταίας πρότασης μου από το παραπάνω κείμενο;; Αν επίσης μπορεί κάποιος άλλος, θα δεχτώ με ευχαρίστηση την βοήθεία του
      Δώσε ένα screenshot. Θα πας settings τέρμα κάτω About phone να δούμε την Miui Version.
    • Ο/H vaskas έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Δώσε ένα screenshot. Θα πας settings τέρμα κάτω About phone να δούμε την Miui Version.
      Screenshot by Lightshot
      Είσαι σε android 6.0. Μπαίνεις σε recovery λειτουργία πας settings - adout phone - system updates - Reboot to Recovery mode.
      Αν έχεις απορίες διάβασε και τον οδηγό πρώτη εγκατάσταση σε Mi3, Mi4

Χιλια συγνώμη τώρα είσαι με τo mirecovery.Κατεβαζεις την rom ελληνική πας στο κινητό μπαίνεις σε recovery λειτουργία και επιλέγεις wipe all μόλις κανει reboot πετας την rom ελληνική στο κινητό και την ονομάζεις update. Ξανά μπαίνεις σε recovery λειουργία και επιλέγεις το instail. Μπορεις να μπεις σε recovery οπως προανεφερα παραπάνω.
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Είσαι σε android 6.0 οπότε κατεβάζεις την Ελληνική Rom 6.3.10 από το sait την πετάς στο κινητό. Μπαίνεις σε recovery λειτουργία πας settings - adout phone - system updates - Reboot to Recovery mode - επιλέγεις wipes - Advanced Wipe - εδώ τσεκάρεις data, cache, dalvik και μόλις τελειώσει γυρνάς πίσω στο instail και επιλέγεις την Ελληνική. Όταν γίνει το instail θα σε βγάλει αριστερά της οθόνης wipe cache & dalvik κάνε το και μετά reboot system.
      Την πέρασα και όλα πάνε ρολόι αλλά έχω μια απορία. Αν εξαιρέσουμε τα τραγούδια που μόλις πέρασα στην συσκευή και πιάνουν 503Mb τότε ο συνολικός χώρος που μένει είναι 10,7gb από τα 12,4 της συσκευής.. τότε που πήγαν τα υπόλοιπα 1,2gb της μνήμης ;; Πέρα απο τα τραγούδια δεν πέρασα κάτι άλλο στο κινητό
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vaskas έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Είσαι σε android 6.0 οπότε κατεβάζεις την Ελληνική Rom 6.3.10 από το sait την πετάς στο κινητό. Μπαίνεις σε recovery λειτουργία πας settings - adout phone - system updates - Reboot to Recovery mode - επιλέγεις wipes - Advanced Wipe - εδώ τσεκάρεις data, cache, dalvik και μόλις τελειώσει γυρνάς πίσω στο instail και επιλέγεις την Ελληνική. Όταν γίνει το instail θα σε βγάλει αριστερά της οθόνης wipe cache & dalvik κάνε το και μετά reboot system.
      Την πέρασα και όλα πάνε ρολόι αλλά έχω μια απορία. Αν εξαιρέσουμε τα τραγούδια που μόλις πέρασα στην συσκευή και πιάνουν 503Mb τότε ο συνολικός χώρος που μένει είναι 10,7gb από τα 12,4 της συσκευής.. τότε που πήγαν τα υπόλοιπα 1,2gb της μνήμης ;; Πέρα απο τα τραγούδια δεν πέρασα κάτι άλλο στο κινητό
      Πρέπει να είναι το Λειτουργικό σύστημα android - Miui. Θα μας απαντήσουν στην ερώτηση σου με σιγουριά τα παιδιά του sait.
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Πρέπει να είναι το Λειτουργικό σύστημα android - Miui. Θα μας απαντήσουν στην ερώτηση σου με σιγουριά τα παιδιά του sait.
      Δηλαδή όπως το θέτεις το 1.2gb είναι το miui και τα υπόλοιπα 3.6gb περίπου που δεν φαίνονται τα πιάνει το σύστημα και το android MM;(έχω την έκδοση με τα 16gb).Με σύγχυσε λίγο αυτό, θα περιμένω όντως για σίγουρη απάντηση. Ευχαριστώ :smile:
    • Αν θέλεις πήγαινε forum - συσκευές και πήγαινε στο Mi3w (έχουν την ίδια ROM και είναι αδελφάκια με το Mi4 να έχει περισσότερες δυνατότητες) και δες όλο και κάποιος θα έχει ανάλυση τα partition. Σε πρότεινα το Mi3 γιατί έχει μεγαλύτερη θεματολογία.

Sent from my MI 3W using Tapatalk
    • Η fastboot που κατέβασες (το MiPCSuite δλδ αυτόματα όταν επανεφερες την συσκευη απο το brick)? Αυτην δεν την μετράς? Πρέπει να είναι κοντα στα 1.2Gb!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Η fastboot που κατέβασες (το MiPCSuite δλδ αυτόματα όταν επανεφερες την συσκευη απο το brick)? Αυτην δεν την μετράς? Πρέπει να είναι κοντα στα 1.2Gb
      Α ναι το ξέχασα αυτό. :grin: