Δεν λές τίποτα .... δεν θα ηθελα τωρα να είμαι Team Leader στο dev team της xiaomi
Άντε τώρα να έχεις όλα αυτά απο κάτω, να τα βάζεις να τα βγάζεις, και να πρέπει κάθε φορά να απαντάς στη "γκεστάπο" Mashmallow για ποιό λόγο τα μπαινοβγάζεις...
Είναι να μην τα πάρεις στο κρανίο??
Ευτυχώς που οι περισσότερες συσκευές είναι σε Lolllipop ή/και Kit-Kat...
Γράφει μόνο την λέξη "none"...Αν θέλεις δες το και μόνος σου ΕΔΩ
Γράψε αντι για" none" τα παραπάνω. Σωσε το και σβησε το persist.sys.usb.config.bak που θα δημιουργηθεί. Κάνε επανεκκίνηση και συνδεσε το στο pc. Αν σε ρωτήσει πάτα MTP και δες μετά αν σε κσθε συνδεση σε ρωτάει.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Γράψε αντι για" none" τα παραπάνω. Σωσε το και σβησε το persist.sys.usb.config.bak που θα δημιουργηθεί. Κάνε επανεκκίνηση και συνδεσε το στο pc. Αν σε ρωτήσει πάτα MTP και δες μετά αν σε κσθε συνδεση σε ρωτάει.
Το αριστερό έχει κατάληξη .extra και είναι το αρχείο που ΕΙΧΑ (4 bytes)
Το δεξιό είναι χωρίς εμφανή κατάληξη και είναι το νέο που δημιούργησα γράφοντας στη θέση το none τις λέξεις mtp,adb ;
Μετά την επανεκίνηση το .extra δείχνει ότι δημιουργήθηκε ένα δευτερόλεπτο ΜΕΤΑ από αυτό που δημιούργησα εγώ... αλλά στην ουσία δημιουργήθηκε μόνο του, αφού δεν το πήραξα...
Δεν έσβησα κάποιο, αφού δεν είδα κάποιο με κατάληξη .bak
Δυστυχώς συνεχίζει απτόητο να με ρωτάει κάθε φορά που το συνδέω στην USB...
Και στο extra έγραφε none?
Αν ναι δοκιμασες να γράψεις "mtp, adb" ?
Ναι, το extra έγραφε none και το έκανα mtp, adb και δημιούργησε εκ νέου ένα extra (με none) και το άλλο που είναι σκέτο (χωρίς κατάληξη) και γράφει τα δικά μου (mtp, adb)