ως γνωστό σε ολα τα xiaomi το σαρ ειναι πολύ υψηλό.
δύσκολα θα ήταν διαφορετικό για το redmi3,και αυτό είναι στο θεό .SAR 1.33 W/Kg
είχα μια ελπίδα οτι σε αυτό θα ήταν πιο χαμηλό και το αγόρασα πριν βγει η τιμή του σαρ.
τώρα μιλάω με bluetooth-η ανοικτή συνομιλία και το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει κάτι άλλο σε 5 ιντσες,μέχρι να εμφανιστεί κάτι, μένουμε με το redmi3.
Φίλε aristidis540, με το θέμα του sar όλων των Xiaomi, έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν μέσα σ΄αυτό το site όλοι εμείς οι πιο παλαιοί εκτενέστερα.
Όσο για την τιμή sar του redmi 3 στο 1.33 W/Kg, ίσως και να είναι πραγματική, διότι επίσημες τιμές από την Xiaomi δεν υπάρχουν.
Γενικά από διάφορες εκτιμήσεις τρίτων αλλά και της ίδιας της Xiaomi οι τιμές του sar για όλα τα κινητά της είναι από (0,8 - 1.33) W/Kg.
Οι τιμές αυτές φυσικά και δεν είναι επικίνδυνες και απογοητευτικές, διότι απλά εκπληρούν τις επιτρεπόμενες τιμές της ΕΕ & USA.
Υ.Γ. Φυσικά θα θέλαμε τιμές sar (0,3 - 0,8) , αλλά εκεί θα είχαμε άλλα προβλήματα με την λήψη δυνατού σήματος τηλεφωνίας - WiFi κ.λ.π.
Επέτρεψε μου να σου πω , ότι από τις τρεις διευθύνσεις internet που έβαλες οι δύο (1η κ΄ 3η) είναι φάουλ (Μαϊμού) δηλαδή, είναι από διαφημιστική εταιρία που πουλάει (το φιλμ ασπίδας) κατά της ακτινοβολίας και σε έχουν τρομάξει τα λεγόμενα τους. !!!!
εφοσον βλέπω τις τιμές των άλλων εταιριών να συμπίπτουν με τα sar που δινει το site,θα ηταν παράλογο να πιστεύω οτι μόνο την xiaomi θέλουν να θάψουν.
Δυστυχώς για έμενα,βλέπω το σαρ στις συσκευές μου,μόλις βρω συσκευή με παρόμοια specs κάνω αλλαγή.(δεν υπάρχει αυτή την στιγμή )
εφοσον βλέπω τις τιμές των άλλων εταιριών να συμπίπτουν με τα sar που δινει το site,θα ηταν παράλογο να πιστεύω οτι μόνο την xiaomi θέλουν να θάψουν.
Δυστυχώς για έμενα,βλέπω το σαρ στις συσκευές μου,μόλις βρω συσκευή με παρόμοια specs κάνω αλλαγή.(δεν υπάρχει αυτή την στιγμή )
Οι τιμες SAR που λενε στα διαφορα site για τα xiaomi δεν ειναι επιβεβαιομενες , το αναφερουν αυτο εχουν ερωτηματικο στο source sar .Οι τιμες που δινουν για τα xiaomi ειναι διπλασιες απο το πραγματικo SAR .Παραδειγμα το redmi note 2 εχει SAR 0.602 W/Kg in head and 0.731 W/Kg in body(Επισημη μετρηση ) .Ενω στα διαφορα SARosite λενε SAR 1,49 για το redmi note 2 χωρισς να δινουν πηγη μετρησεις.Το ιδιο ισχυει και για ολα τα xiaomi .Το θεμα SAR και κατα ποσο σημαντικο ειναι χρειαζεται αναλυση. .Η παραπληροφορηση που υπαρχει γυρο απο αυτο ειναι τεραστια.
Το θεμα SAR και κατα ποσο συμαντικο ειναι χρειαζετε αναλυση. .Η παραπληροφορηση που υπαρχει γυρο απο αυτο ειναι τεραστια.
Αφού έκανες τον κόπο να απαντήσεις....
Δεν ανοιγεις ένα τοπικ να μας δώσεις τα φώτα σου.. σοφέ developer
Έχω βαρεθεί να διαβαζω την καταστροφολογία χωρίς τεκμηριωση
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Οπότε έχουμε και επίσημη απάντηση. Ερώτηση άσχετου: όταν μιλάμε για το Sar γενικά με ανώτερο όριο το 2 (και που λένε πολλοί 'τα Xiaomi έχουν ψηλό SAR 1,3 ξέρω γω), εννοούμε το Head Value (το 0.904) ή το Body value (0.562) ;
Ενημερωτικά ρωτάω, γιατί και οι δύο τιμές είναι ικανοποιητικότατες.
Νομίζω (καλά κι εγώ άσχετος είμαι) ότι η μια τιμή αφορά το κεφάλι γιατίι απλά στην Ευρώπη δεν είναι υποχρεωτικό να γίνονται μετρήσεις κι για κεφάλι κι για σωμα.
Το Γενικό κακό είναι ότι άλλοι συγκρίνουν μετρήσεις eu με us (γιατί προφανώς κι αυτοί δεν ξέρουν κι κοιτάνε ένα νούμερο) που Δεν γίνεται Γιατί είναι διαφορετικός ο τρόπος υπολογισμού
Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk