Διαφήμιση

Η συσκευη εχει χαθει......

• Λοιπόν όλα καλά. Εγκατέστησα την τελευταία ρομ. Το τηλέφωνο επανήλθε, είμαι συγχρονισμένος με το Mi account και κανένα πρόβλημα.
      Ακριβώς τι παίχτηκε και έπαθα αυτό το πράμα δεν ξέρω, πάντως δεν είναι για να παίζεις με το mi account. Άμα δεν θυμάσαι το username ή/και το password καλύτερα να κάνεις skip και μετά με την ησυχία σου να τα βρεις και να τα περάσεις.
      Ξανά ευχαριστώ όλα τα παιδιά.
    • Ωραία που τα κατάφερες. Ενώ δηλαδή έκανες ακριβώς την ίδια διαδικασία όταν έβαλες τον κωδικό σου μετά δε το δέχτηκε, ενώ όταν τον έβαλες στη αρχή όλα οκ ενώ σε μενα όπως σου έγραψα είχε συμβεί ακριβώς το αντίθετο! Μου κάνει εντύπωση αλλά εντάξει μη το ψαχνουμε περισσότερο. Πολλά πράγματα δεν εξηγουνται σ αυτή τη ζωή :)
      Κραταμε τις γνωσεις μονο και τέλος καλό όλα καλά.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα Γιάννη.
      Ναι έτσι είναι. Τον κωδικό μου την πρώτη φορά δεν τον δέχτηκε και μάλλον πρέπει να τον έβαλα λάθος 2-3 φόρες και μετά με κλείδωσε. Μπορεί να έπαιξε ρόλο και η γλώσσα που λες παραπάνω αλλά δεν θυμάμαι τι έκανα, μου φαίνεται έβαλα Ελληνικά στο startup μετά το factory reset.

Αυτό που πρέπει να τονίσω είναι ότι όταν το τηλέφωνο ήταν lost η κύρια οθόνη ήταν σκοτεινή και είχε το μήνυμα ότι ήταν lost + ένα κουμπί για ενεργοποίηση. Πατώντας ενεργοποίηση σε έβγαζε σε μία νέα οθόνη όπου σου ζητούσε τον mi account number και κάποιες οδηγίες μέσα στις οποίες είχε τον account number αλλά με τα πρώτα 3 και τελευταία 3 ψηφία του. Βάζοντας τον αριθμό με πετούσε λέγοντας ότι είναι λάθος το username/password. Μάλιστα μετά από 3 προσπάθειες έβγαζε και capthca security code.
      Εδώ λοιπόν νομίζω ότι υπάρχει bug διότι πουθενά μα πουθενά δεν είχε επιλογή για να βάλεις username/password. Το λέω αυτό μήπως και πρέπει να αναφερθεί στους devs ότι δηλαδή σε lost mode δεν υπάρχουν τα κατάλληλα κελιά για εισαγωγή username και password.

Και κάτι τελευταίο: Ακόμα και τώρα που η συσκευή πλέον είναι οκ μπαίνοντας στο i.mi.com δεν τη βρίσκει. Επίσης, δεν τη βρίσκει ούτε ο google android manager βγάζοντας μήνυμα μη διαθέσιμης τοποθεσίας, ενώ σε κάποια φάση του προβλήματος αυτός τουλάχιστον μου την έβρισκε. Τι φταίει γι’ αυτό άραγε?

Βασίλης
    • Ο/H vkouroub έγραψε:

Αυτό που πρέπει να τονίσω είναι ότι όταν το τηλέφωνο ήταν lost η κύρια οθόνη ήταν σκοτεινή και είχε το μήνυμα ότι ήταν lost + ένα κουμπί για ενεργοποίηση. Πατώντας ενεργοποίηση σε έβγαζε σε μία νέα οθόνη όπου σου ζητούσε τον mi account number και κάποιες οδηγίες μέσα στις οποίες είχε τον account number αλλά με τα πρώτα 3 και τελευταία 3 ψηφία του. Βάζοντας τον αριθμό με πετούσε λέγοντας ότι είναι λάθος το username/password. Μάλιστα μετά από 3 προσπάθειες έβγαζε και capthca security code.
      Εγώ θα κρατήσω αυτό...καλό είναι να έχουμε κάπου αποθηκευμένο το mi account number για τέτοιες περιπτώσεις
    • Ναι βέβαια συμφωνώ απόλυτα αν και μπορείς να το δεις από το pc μπαίνοντας στο id.mi.com αφού φυσικά βάλεις phone number και το σωστό password ;) .