Διαφήμιση

Συγχρονισμός Gmail

• Συγχρονισμός Gmail

Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή!

Κάνω καινούργιο θέμα γιατί έχω ένα πρόβλημα που με απασχολεί εδώ και καιρό και δεν έχω καταφέρει να βρω κάποια λύση. Για το ιστορικό φοράω την τελευταία stable και το θέμα το έχω από τις dev του Νοεμβρίου και μετά. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν παίρνω πάντα τις ειδοποιήσεις στο gmail μου. Ανοιχτός συγχρονισμός, αυτόματη έναρξη, όχι ενεργοποιημένος μόνο με wifi, κλειδωμένο και με ΟΛΑ τα δικαιώματα σε αποδοχή. Έχω δοκιμάσει να καθαρίσω δεδομένα, γενικά όλα όσα γνωρίζω. Την τελευταία stable την πέρασα μάλιστα με 2πλη εγκατάσταση. Στην αρχή μετά από κάποιο καθαρισμό δουλεύει τέλεια, μετά από 2 μέρες έχω το πρόβλημα. Ενώ σερφαρω στο ιντερνετ, χρησιμοποιώ viber, είναι σε λειτουργία το κινητό δηλαδή, πάντα με ιντερνετ, είτε wifi είτε δεδομένα, αν δεν μπω στην εφαρμογή ΚΑΙ να κάνω refresh, δεν παίρνω τα μειλ. Δεν είναι ψυχολογικό το πρόβλημα, αλλά είναι η δουλειά μου!
      Για ένα διάστημα πίστευα έφταιγε το θέμα και η γραμματοσειρά, πλέον όλα σε default! Ακόμα και από την μπαταρία μέσα που έχει κάτι ρυθμίσεις βρήκα και το έβαλα να είναι στο gmail ενεργό πάντα, πάλι το ίδιο. Και το wifi γενικά δεν αδρανοποιείται από μόνο του. Το αστείο είναι όταν το κινητό στο γραφείο δεν το πειράζω, και μπαίνω από το PC στο gmail, τότε και μόνο τότε βαράει ταυτόχρονα το κινητό ότι έχω καμιά 2-3 μειλ αδιάβαστα! Τι κουλό είναι αυτό?? Είναι σαν να λέει το κινητό ¨Πρόλαβα?? Τώρα θα σε ειδοποιούσα και εγώ!!" Και είναι μειλ που ήρθαν και 2 ώρες πριν..άρα δεν είναι θέμα wifi και αποσύνδεσης.

Τι μπορεί να είναι? Άρχισα να σκέφτομαι μήπως έχει πειραχθεί κάποια ρύθμιση μέσα από το gmail μου από τον υπολογιστή και άλλαξε κάτι ως προς τις συνδεδεμένες με αυτό εφαρμογές (αν υπάρχει κάτι τέτοιο που λέω). Έψαξα έψαξα, δεν βρήκα κάτι. Ακόμα και η google δεν μου πρότεινε κάποια λύση σχετικά με αυτό που σκέφτηκα μπορεί να φταίει.

Ξέρετε κάτι, υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει? Ρομ άλλαζα μέχρι και πριν 2 εβδομάδες, κάθε Παρασκευή με όλα τα προβλεπόμενα wipes και κανα 2 φορές έχω κάνει και ιντερναλ, και όλα μπας και απαλλαχτώ αλλά μπα.. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :)
    • Τα 2 τελευταία είναι η αλήθεια δεν τα είχε επιλεγμένα, αν και το θέμα μου ήταν κυρίως ο συγχρονισμός που έβλεπα δεν λειτουργεί και άρα δεν ειδοποιούσε.. Το είχα επιλέξει πιο παλιά και πάλι δεν δούλευε αλλά θα το δω πως θα πάει και εδώ..ευχαριστώ πάντως! Θα ενημερώσω όταν έχω νέα!
    • Διαφήμιση
    • Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τον συγχρονισμό του gmail μου και ιδιαίτερα με δεδομένα. Πρέπει να κάνω συνέχεια refresh και δεν γίνεται κάτι τέτοιο προφανώς όταν θέλω push notifications απαραίτητα. Στο μεταξύ η τελευταία stable 7.2 που πέρασα, την πέρασα αφού έκανα καθαρή με sp flash tool (καθώς το miflash μου έβγαζε εκείνο το σφάλμα με το που ξεκινούσα) και μετά με διπλή εγκατάσταση της ρομ.

Έσβησα το gmail και έχω το mail.ru από προχθες και φαίνεται να λειτουργεί άψογα! Αλλά θα προτιμούσα το gmail της google προφανώς :/
      Εύχομαι να μην φταίει κάποια ρύθμιση που άλλαξα κατά λάθος από την google ή από το services της που δεν το πάω μία, αν και δεν το πείραξα ποτέ!

Αυτά :)
    • Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Gmail σε όποια συσκευή το έχω ενεργοποιημένο.

Και οι ειδοποιήσεις είναι μια χαρά... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Και σε μένα, με τα δεδομένα δεν συγχρονίζει μόνο του , ενώ με WiFi συγχρονίζει αυτόματα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Εμένα όχι πάντα, όποτε θυμηθεί κάνει και με wifi και με δεδομένα! Μήπως υπάρχουν επιλογές για να μην πέφτει σε βαθύ ύπνο όταν είναι απενεργοποιημένη η οθόνη για πολύ, πχ όλο το βράδυ? Κάποια επιλογή που δεν έχω δει εννοώ..
    • Διαφήμιση
    • Προσπάθησα να κάνω συγχρονισμό επαφών άλλα μου βγάζει μήνυμα ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει προβλήματα αυτή τη στιγμή θα ειναι και πάλι σύντομα κοντά σας. Στα υπόλοιπα όμως (δεδομένα εφαρμογών ημερολόγιο) κάνει συγχρονισμό κανονικά. Τι συμβαίνει;
    • @thanasis50 μήπως έχεις καμια επαφή με κανένα ειδικό χαρακτήρα? Ειδικά όταν γινεται Import επαφών απο το facebook προκυπτουν τέτοια προβλήματα
    • Έχω μία υπόνοια ότι βρήκα την λύση! Λοιπόν Κέντρο Ασφαλείας - Πάνω δεξιά ρυθμίσεις - Καθαρισμός - ήταν ενεργοποιημένος ο Καθαρισμός μνήμης και τον απενεργοποίησα. Το εξέλαβα σαν "όταν τρέχουν πολλά, θα σου κλείσω κάποια" και δυστυχώς μπορεί να έκλεινε και το gmail. Δεν έκλεινε το viber βέβαια αλλά μπορεί κάπου να έμπλεκε τα μπούτια του με τον συγχρονισμό μου. Είναι πολλά τα μπορεί γιατί του αδερφού μου που τα πήρα μαζί είναι ενεργοποιημένο (ο καθαρισμός μνήμης) κανονικά και ο συγχρονισμός του ήταν πάντα μια χαρά. Τώρα να σημειώσω ότι φορούσα την ελληνική stable 7.2 του φορουμ μας και είχα θέμα, και εδώ και 3 μέρες έβαλα την eu με αυτή την ρύθμιση (μπορεί σύμπτωση) δεν έχω θέμα!

Αυτά μέχρι νεωτέρας :)
    • Διαφήμιση