Παιδιά καλησπέρα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω.Να πω ότι είμαι ένας ανόητος άνθρωπος ο οποίος ενώ είχα την cyanogenmod11 και ήμουν μια χαρά πέρασα την lolipop για δοκιμή και από εκεί και μετά το τέλος!Σβήστηκε το ΙΜΕΙ και το κατάλαβα από το γεγονός ότι δεν έβρισκε δίκτυα κινητής!Παιδιά κατάφερα μετά από πολύ κόπο αφού μου είχε χαλάσει και τα partitions να περάσω ξανά fastboot rom και να το ξεκινήσω.Δυστυχώς όμως όποια ρομ και να περάσω δεν μου διορθώνεται το πρόβλημα.Πέρασα και την cm11 ξανά αλλά μια από τα ίδια.Παιδιά σας παρακαλώ πολύ υπάρχει κάποιο μέλος που μπορεί να το επαναφέρει!Έχω το ΙΜΕΙ από τα χαρτιά του και φυσικά θα πληρώσω αν χρειαστεί αρκεί να το ξανακάνουμε.Για την ώρα χρησιμοποιώ ένα s3 neo.Αν μπορείτε ρε παιδιά βοηθήστε.Είμαι από Θεσσαλονίκη.Αν κάποιος έχει τρόπο ή το έχει πάθει και αυτός και το επανέφερε ας βοηθήσει.να είστε καλά.
XIAOMI MI2S 32GB ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΜΕΙ ΚΑΙ Η MAC ΑΠΟ ΤΟ BLUETOOTH
-
-
Δεν δοκίμασες να ξαναβάλεις την cm να δεις αν διορθωθεί το προβλημα με τα IMEI & τις mac address??
-
Έβαλα φίλε μου ήδη την cm11 και δυστυχώς τα ίδια.Την φοράω ήδη επάνω αλλά το ΙΜΕΙ και η bluetooth address είναι σβησμένη.Πρέπει να σβήστηκαν τα partition που είχε από την μαμά εταιρεία και τώρα δεν βρίσκει κάποιο αρχείο.Παιδιά ειλικρινά αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει!Δεν ξέρω αν τελικά θα το στείλω στην Κίνα με κάποιο τρόπο.Αν πιστεύετε ότι κάτι μπορεί να γίνει ας βοηθήσει κάποιος με το αζημείωτο φυσικά.Κάθε βοήθεια δεκτή.Όλα τα άλλα στο τηλέφωνο λειτουργούν κανονικά.
-
Εννοείται ότι δεν θα στείλεις τίποτα στην Κίνα πριν να το παιδεψουμε λίγο.
Αλλα για να συνέλθει τώρα θα πρέπει να φλασαρουμε fastboot στο Mi-2s. Οπότε βάλε την συσκευή σε fastboot mode (Power & Vol -)και μετά σύνδεσε την με τον η/υ σου για να μπούν drivers για την συγκεκριμένη λειτουργία. Αν δεν γίνει αυτό και δεν μπορεί να κατεβάσει αυτόματα drivers κατέβασε από εδώ => Mi PC Suite το MiPcSuite, εγκατέστησε το και ασε αυτό να σου βάλει drivers για την συσκευή σου.
Τωρα το πιο σημαντικό κομμάτι. Μπορείς να απαντήσεις στην ερώτηση, το Mi-2s σου έχει 1 ή 2 active partitions?? -
Μπορείς να διαβάσεις κι εδώ...το παλικάρι έχει ανεβάσει ότι βρήκε σχετικά με επαναφορά imei σε ένα θέμα (για άλλη συσκευή μεν αλλά ποτέ δεν ξέρεις)
[Guide] [How to] Repair IMEI Invalid | NV RAM Warning | Micromax Unite 2
και αυτό από xiaomi forum της Ινδίας, αλλά θέλει backup (αν έχεις τίποτα)...αναφέρει και το Mi2s
RESTORING CORRUPT , INVALID IMEI [ QUICK FIX]
και αυτό για Redmi note 3G
[GUIDE] How to Fix Invalid IMEI/Unknown Baseband ERROR {REDMI NOTE 3G} -
bodai σε ευχαριστώ όπως και τον nas! Να πω ότι το τηλέφωνο μπαίνει κ φλασαρετε κ με φαστμπουτ κ με το miflash αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Αν έχει τώρα 2 partition βλέπω με adb οτι υπάρχουν τα system & system 1 αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω 100%. Με cwm recovery δεν έχω ενεργοποιήσει το true dual boot αν βοηθάει αυτό. Να δοκιμάσω τους τρόπους του nas εκτος αν bodai έχεις κάποια καθοδήγηση. Δεν θα το στείλω ακόμα παιδιά γιατί πιστεύω είστε όλοι πολύ ικανοί. Μακάρι να είχα κρατήσει backup τα partition.
-
περίμενε bodai και λοιπούς expert...απλά έβαλα κάποιες περιπτώσεις με τις λύσεις τους για υποβοήθηση
-
Αφου βλεπεις με adb ότι έχεις system & system 1 σημαινει ότι έχεις 2 active partition. Οταν τελειωσες με το φλασαρισμα της fastboot τσεκαρες αν επανηλθαν IMEI & mac address?
-
το τσεκαρα κ δεν επανήλθαν. Είναι βασικά δκέτο μηδέν 0 το ΙΜΕΙ. Πάντως ποτέ δεν ήξερα να πέρνω backup τα partitions και τώρα που σβήστηκαν μάλλον δεν εμφανίζονται όταν ξανα δημιουργούνται. Πάντως θέλω να αποφύγω να το στείλω εξωτερικό. Συγνώμη που σας έπρηξα μωρέ. Τι ήθελα να το πειράξω. Καλά να πάθω. Bodai σε ευχαριστώ φίλε που προσπαθείς κ τα υπόλοιπα παιδιά.
-
Οι mac address του wifi & bt??
-
Wifi ok bluetooth no mac.Βλέπει τις συσκευές και οι συσκευές το βλέπουν αλλά δεν παντρεύεται!Φυσικά επίσης δεν μπορεί να δει τίποτα από δίκτυα κινητής ούτε καν την sim!
-
Λοιπόν θα έλεγα να πας με τον οδηγό παραπανω και να δοκιμάσεις να (μετα απο fastboot φλασαρισμα) βαλεις χειροκινητα τα IMEI & την bt address
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες