Αρχικά επιχείρησα να το φορτώσω μέσω του υπολογιστή μου, γι' αυτό και έπαιρνα πολλές ώρες. Αυτό το έκανα γιατί δεν μπορούσα να συνδέσω τον αντάπτορα που μετατρέπει τον φορτιστή που έχει αγγλικό βύσμα σε ελληνικό.¨Οταν το κατάφερα, και το έβαλα στη πρίζα να φορτώσει, περίπου μέσα σε μία ώρα είχε φορτώσει.
Βασικά, Ο φορτιστής είναι όπως στην παρακάτω εικόνα και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε μπρίζες που έχουμε εδώ στην Ελλάδα:
Οπότε σου στέλνουν και έναν αντάπτορα μαζί με όλο το πακέτο, οπως στην παρακάτω εικόνα:
Τα συνδέεις, όπως την παρακάτω εικόνα, και τα δύο και πλέον είναι κατάλληλος γιά τις πρίζες μας.
'Οπως έγραψα και σε άλλο φόρουμ, μόλις άνοιξα το κουτί έπαθα πλάκα με το σχεδιασμό του. Πραγματικά έργο τέχνης. Παράγγειλα το 64άρι σε Windows. Άσε που πάει σφαίρα, πάρα πολύ γρήγορο. Γενικά είμαι πολύ εντυπωσιασμένος και αξίζει τα λεφτά και την αναμονή μέχρι να το λάβω.
Λοιπόν σήμερα παρέλαβα και εγώ το ταμπλετάκι από Geekbuying σε περίπου 20 μέρες!
Πρώτα απ' όλα εκπληκτική ποιότητα υλικών και κατασκευής. Είναι πανέμορφο και με τέλεια οθόνη! Το πήρα με Android και 16GB. Για τη γυναίκα μου είναι υπεραρκετά.
Ήρθε με τον χαζοαντάπτορα που δείχνει παραπάνω ο straniero. Νομίζω θέλει έναν καλύτερο. Ήρθε με multilanguage τελικά (και Ελληνικά), μόνο που στον ορισμό της χώρας για την ρύθμιση της ώρας δεν υπάρχει πουθενά η Ελλάδα ούτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Έβαλα χώρες Ανατολικής Ευρώπης. Ήταν ότι πιο κοντινό.
Επίσης στην αρχή είχε ένα θεματάκι με το WiFi αλλά μετά από μία επανεκκίνηση όλα καλά. Κάτι ακόμα που παρατήρησα ήταν ότι συχνά έβγαζε ένα μήνυμα ότι οι Υπηρεσίες Google Play είχαν διακοπεί. Όταν βρήκα τον τρόπο όμως να τους κάνω ενημέρωση λύθηκε και αυτό.
Κάποιες φωτογραφίες τώρα:
Αυτή είναι η αρχική οθόνη
Η έκδοση του λειτουργικού και ο διαθέσιμος χώρος (ήταν στα 12GB πριν κατεβάσω κάποιες εφαρμογές)
Ευχαριστίες στους Έλληνες συνεργάτες
Και μία απορία. Εφόσον το tablet δεν παίρνει SIM τι είναι αυτές οι 3 γραμμές δίπλα στο σήμα του WiFi;
Τέλος, παίζει καμιά αναβάθμιση ή καμιά άλλη ROM ή μένουμε εδώ που είμαστε;
για να μην ανοίγω νέο θέμα και μιας ψάχνω για tablet αυτή τη περίοδο, θα το συστήνατε για αγορά? αναφέρομαι στο 2/16 με android, διότι διαβάζω για διάφορα προβληματάκια (τα οποία λύνονται τα περισσότερα με update του firmware).