τους έστειλα mail και έκανα την ίδια ερώτηση εκτός του Κεραμικου όλα τα χαρακτηριστικά είναι ίδια; Οπότε αύριο θα απαντήσουν και θα τους πω να στείλουν.
από ότι ήξερα το XIAOMI 5 Mi5 Pro 128GB ROM 4GB RAM έβγαινε μόνο με 3D Ceramic και μαύρο, ας μας κάνει μια επιβεβαίωση και κάποιος moderador
Έτσι ακριβώς, όπως τα λες, γνώριζα και εγώ, μέχρι που το έψαξα πριν λίγο και όντως βρήκα και αλλού να πουλάνε ίδια έκδοση (128/4) σε ΛΕΥΚΟ, με 3D Glass Back Cover...
Δεν το ξέρω, αλλά και μόνο ότι γράφει ότι η συσκευή είναι presale και θα είναι έτοιμη για αποστολή στις 20 με 25 Απριλίου, αλλά έχουμε 2 Μαΐου και είναι ακόμα εκεί αυτό που γράφουν, μου δίνει μια εικόνα για το μαγαζί...
Για ψάξε και στο vickmall και στο yeso521 που είναι γνωστά μαγαζιά στη κοινότητα μας και έχουν εξυπηρετήσει πολλά μέλη μας, χωρίς ποτέ να έχει αναφερθεί πρόβλημα...
Δεν το ξέρω, αλλά και μόνο ότι γράφει ότι η συσκευή είναι presale και θα είναι έτοιμη για αποστολή στις 20 με 25 Απριλίου, αλλά έχουμε 2 Μαΐου και είναι ακόμα εκεί αυτό που γράφουν, μου δίνει μια εικόνα για το μαγαζί...Για ψάξε και στο vickmall και στο yeso521 που είναι γνωστά μαγαζιά στη κοινότητα μας και έχουν εξυπηρετήσει πολλά μέλη μας, χωρίς ποτέ να έχει αναφερθεί πρόβλημα...
o Yeso δεν έχει και το vickmail το έχει 569.69 έλεος, αλλά και ο yeso είχε κάτι τέτοια χαζά με λάθος χαρακτηριστικά συσκευής αλλά είναι καλό site έχω πάρει 4 συσκευές από εκεί
από ότι ήξερα το XIAOMI 5 Mi5 Pro 128GB ROM 4GB RAM έβγαινε μόνο με 3D Ceramic και μαύρο, ας μας κάνει μια επιβεβαίωση και κάποιος moderador
Έτσι ακριβώς, όπως τα λες, γνώριζα και εγώ, μέχρι που το έψαξα πριν λίγο και όντως βρήκα και αλλού να πουλάνε ίδια έκδοση (128/4) σε ΛΕΥΚΟ, με 3D Glass Back Cover...
ναι τώρα το είδα και εγώ στο vickmall ( Χριστός Ανέστη φίλε με υγεία )