Χθες που το σκάλιζα λίγο προέκυψε ένα προβληματάκι. Δεν μου έπαιζε κάποια βιντεάκια σε mp4 που είχα κατεβάσει. Ενώ πριν το σκάλισμα τα έπαιζε μετά ακουγόταν μόνο η φωνή. Κανένας player δεν τα έπαιζε. Τελικά πήγα στις επιλογές για προγραμματιστές και τσέκαρα την επιλογή "Use NuPlayer (experimental). Use NuPlayer instead of AwesomePlayer" Μόνο έτσι τα παίζει τελικά. Υπάρχει η πιθανότητα να ήταν έτσι από την αρχή και να το άλλαξα εγώ; Μπορεί κάποιος να δει το δικό του και να μου πει πώς είναι; Υπάρχει περίπτωση να χάλασε κάτι στον AwesomePlayer; Στην τελική θα κάνω και μια επαναφορά στις εργοστασιακές τώρα που είναι νωρίς ακόμη.
Καλημέρα.
Ψάχνωντας για το Mipad2 , βρήκα στο Banggood ότι το στέλνει σε 2 διαφορετικές συσκευασίες. Την μαμίσια και μια δικιά του , που έχουν βγάλει το χαρτονένιο κουτί και το έχουν βάλει τυλιγμένο σε σελοφάν μέσα σε ένα κουτί απο φελιζολ (κάποιος ανέφερε ότι υπάρχε πρόβλημα υγρασίας).
Θα ήθελα απο κάποιους φίλους που το έχουν πάρει , αν είναι εύκολο, να αναφέρουν απο ποιο κατάστημα το πήραν και πως τους ήρθε (συσκευασία) και αν υπάρχει καμιά φώτο (αν έχουν τραβήξει απο την συσκευασία).Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι και θέλω να δω το μέγεθος της συσκευασίας (για ευνόητους λόγους) καθώς και την προστασία της συσκευασίας.
Ευχαριστώ
Καλημέρα.
Ψάχνωντας για το Mipad2 , βρήκα στο Banggood ότι το στέλνει σε 2 διαφορετικές συσκευασίες. Την μαμίσια και μια δικιά του , που έχουν βγάλει το χαρτονένιο κουτί και το έχουν βάλει τυλιγμένο σε σελοφάν μέσα σε ένα κουτί απο φελιζολ (κάποιος ανέφερε ότι υπάρχε πρόβλημα υγρασίας).
Θα ήθελα απο κάποιους φίλους που το έχουν πάρει , αν είναι εύκολο, να αναφέρουν απο ποιο κατάστημα το πήραν και πως τους ήρθε (συσκευασία) και αν υπάρχει καμιά φώτο (αν έχουν τραβήξει απο την συσκευασία).Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι και θέλω να δω το μέγεθος της συσκευασίας (για ευνόητους λόγους) καθώς και την προστασία της συσκευασίας.
Ευχαριστώ
Καλημέρα. Εγώ παρέλαβα από Geekbuying στην αυθεντική συσκευασία η οποία είναι σχεδόν όσο το tablet
Καλημέρα.
Ευχαριστώ
Καλημέρα,
εγώ παρέλαβα από GearBest και ομοίως με τον φίλο παραπάνω....ήρθε με το αυθεντικό του κουτί σε τυπική σακούλα αποστολής(άσπρη) από κινεζομάγαζα.
Επομένως χωρίς κάποια έξτρα προστασία (φουσκάλες) μέσα απο την γνωστή ¨γκρι¨ σακούλα.... Επειδή και εγώ στο αυθεντικό κουτί το θέλω, το μόνο που φοβάμαι είναι την οθόνη, τίποτα άλλο και ήθελα να δω απο τις δικές σας εμπειρίες πως το στέλνουν.
Για θηκη ανοιξα ενα θεματακι για γνησια, λογω επιστροφης ελλατωματικου ταμπλετ (ναι, στην οθονη, μαλλον τα χτυπανε πολυ στην μεταφορα). Στειλε pm αν ενδιαφερεσαι.
Πηρα απο αλλου το mi pad 1, με μαιμου θηκη απο ebay, ok φοριεται, αλλα καμια σχεση με την γνησια, που ειναι στολιδι, εφαρμοζει τελεια, εχει ποιοτητα που φαινεται η διαφορά παρα πολυ. Αναζητησα γνησια για το v1 αλλα δεν βρηκα.
Για θηκη ανοιξα ενα θεματακι για γνησια, λογω επιστροφης ελλατωματικου ταμπλετ (ναι, στην οθονη, μαλλον τα χτυπανε πολυ στην μεταφορα). Στειλε pm αν ενδιαφερεσαι.
Πηρα απο αλλου το mi pad 1, με μαιμου θηκη απο ebay, ok φοριεται, αλλα καμια σχεση με την γνησια, που ειναι στολιδι, εφαρμοζει τελεια, εχει ποιοτητα που φαινεται η διαφορά παρα πολυ. Αναζητησα γνησια για το v1 αλλα δεν βρηκα.
Βρε αδερφέ 9 μήνες μετά ρωτάς τον άνθρωπο για την θήκη;
Είπαμε να γράφουμε μηνύματα αλλά όχι ότι και όπου να 'ναι!