Διαφήμιση

Ψάχνεις για βοήθεια ή ψάχνεις για κορόιδα;

• @isskon διαβάζοντας το άρθρο το Θανάση και όλα τα υπόλοιπα posts εσύ αυτό κατάλαβες;;;;
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H pechr έγραψε:

@isskon διαβάζοντας το άρθρο το Θανάση και όλα τα υπόλοιπα posts εσύ αυτό κατάλαβες;;;;
      ναι τώρα που το διαβάζω καλύτερα δεν έχεις άδικο!! σορρυ...

Ο/H pechr έγραψε:

@isskon διαβάζοντας το άρθρο το Θανάση και όλα τα υπόλοιπα posts εσύ αυτό κατάλαβες;;;;
      παρεπιπτόντως, πολύ χρήσιμη η υπογραφή σου!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H isskon έγραψε:

το γεγονός ότι καποιος δεν γράφει συχνά, δεν σημαίνει ότι ψάχνει για κορόιδα ή οτιδήποτε άλλο... Κατά την γνώμη μου!
      Με όλο το θάρρος, το γεγονός ότι ένας..... έχει γράψει από μια φορά στις 26, 27 Νοεμβρίου του 2015 και 13 Μαρτίου του 2016 και σήμερα (πριν λίγη ώρα) 29 μηνύματα σε διάστημα λιγότερο της μιας ώρας και στο καπάκι πετάει μια αγγελία πώλησης, τι σημαίνει κατα την γνώμη σου?
    • Ο/H kmayas έγραψε:

Με όλο το θάρρος, το γεγονός ότι ένας..... έχει γράψει από μια φορά στις 26, 27 Νοεμβρίου του 2015 και 13 Μαρτίου του 2016 και σήμερα (πριν λίγη ώρα) 29 μηνύματα σε διάστημα λιγότερο της μιας ώρας και στο καπάκι πετάει μια αγγελία πώλησης, τι σημαίνει κατα την γνώμη σου?
      Δεν χρειάζεται νομίζω πολύ φαιά ουσία να καταλάβει κανείς τι σημαίνει,αλλά πάντα υπήρχαν και θα συνεχίζουν να υπάρχουν αυτές οι περιπτώσεις...
      Τώρα το κατά πόσο είναι θεμιτό ή όχι, όλοι το ξέρουμε.

Παρ'όλα αυτά μην δίνετε σημασία.
      Έχουμε πολλά να μοιραστούμε ως κοινότητα, και δεν μπορεί κανείς να αναγκάσει κανέναν σε τίποτα.

Υπάρχουν οι κανόνες της κοινότητας, και όταν υπάρχουν παρεκτροπές θα υπάρχουν και οι κυρώσεις.
      Ο κανένας μας κρίνεται έτσι και αλλιώς από τα έργα του και όχι από τα λόγια του.

Αυτά τα ολίγα .... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους τους συνφορουμίτες.

Φίλε Θανάση, πολύ καλό το άρθρο σου και συμφωνώ μαζί σου, όπως και με πολλές απαντήσεις φίλων. Προσωπικά θα ήθελα να αναφέρω ότι είστε το πρώτο forum που με κέρδισε και έπαθα εξάρτηση. Σίγουρα το forun είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας (όπως αναφέρει πιο πάνω κάποιος φίλος), γι΄αυτό θα βρεις τις ίδιες ακριβώς κατηγορίες ανθρώπων να υπάρχουν και εκεί οι οποίες καθορίζουν την τύχη αυτής της χώρας. Παρ' όλα αυτά και για να μην επεκταθώ άλλο και λόγο της ημέρας ξεφύγω, θα ήθελα να πω πως υπάρχει και κάτι που δεν έχει κανείς έξω από δω, το ΦΙΛΟΤΙΜΟ. Αυτό είναι που έχετε και εσείς και όλοι αυτοί που καταφέρνουν από το τίποτα, χωρίς καμία βοήθεια ή πόρους αλλά με πολύ προσωπική δουλειά να καταφέρνουν μεγάλα πράγματα.

Όσο για το κομμάτι αύξησης των μελών αλλά χωρίς αντίστοιχη αύξηση αυτών που βοηθάνε, θα ήθελα να πω πως είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφτούν και άλλοι φίλοι που θα κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό βέβαια θα γίνει μόλις νιώσουν πιο σίγουροι για αυτά που θα πουν σε κάποιον χωρίς να τον κάνουν κάποιο κακό (το οποίο στο τέλος εσείς θα το διορθώσετε λόγο εμπειρίας). Και βέβαια μόλις νοιώσουν ότι δεν μπλέκονται στα πόδια σας.

Και με την ευκαιρία βλέποντας το Ευρωπαϊκό αλλά και το Κινέζικο forum, "http://en.miui.com/thread-248321-1-1.html"
      ήθελα να προτείνω κάτι.
      Θα μπορούσε να δημιουργηθεί κάτι αντίστοιχο, εσείς που έχετε τις γνώσεις και την εμπειρία σαν δημιουργοί, να πραγματοποιήσετε σεμινάρια είτε σε μορφή Video ή σε μορφή live τηλεδιάσκεψης, διαφόρων θεμάτων. Έτσι κάποιοι θα μπορέσουν να ενεργοποιηθούν πιο γρήγορα.

Να είστε πάντα καλά, συνεχίστε την καλή δουλειά. :thumbsup:
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Ίσως είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ ! Είμαι ανιδεος από λίνουξ αλλά έγινα μέλος πριν καν πάρω το rn2 . κάθησε διάβασα όλο το θέμα που το αφορά , ενημερώνομαι μέσο του ταπ α ταλκ ! Αλλά ξέρω τα βασικά πως να περάσω μία ρομ και πώς να βάλω stable Roms ! Θέλω να πω πως κάποιοι παρακολουθούμε και υποστηρίζουμε αλλά όταν δεν έχω γνώσεις φοβάμαι να πάρω κάποιον στο λαιμό μου ! Εγώ πάντως δεν ρωτησα για οτιδήποτε απλα χρησιμοποίησα τους οδηγούς σας ! Αυτά ήθελα να πω ! Από μένα τα συγχαρητήρια μου ! Miui!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Διαφήμιση