Διαφήμιση

Error 963

• Καλησπέρα. Σε mi note pro φίλου με περασμενη .6.3.10 dev (ετσι το πηρε) του βγαζει πχ οταν κατεβαζει τον nova προβλ963.Καναμε clear cache το playstore κ οτι αλλο βρηκε στο γκουγκλη αλλα δεν.. Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη γιατι θελει να το πεταξει απο το παράθυρο (και δεν θα μαι απο κατω γαμωτο!)
    • Ο/H vasvas100 έγραψε:

Καλησπέρα. Σε mi note pro φίλου με περασμενη .6.3.10 dev (ετσι το πηρε) του βγαζει πχ οταν κατεβαζει τον nova προβλ963.Καναμε clear cache το playstore κ οτι αλλο βρηκε στο γκουγκλη αλλα δεν.. Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη γιατι θελει να το πεταξει απο το παράθυρο (και δεν θα μαι απο κατω γαμωτο!)
      Πες του φίλου σου, ότι αναλαμβάνουμε εργολαβικά πετάγματα απ'το παράθυρο ΔΩΡΕΑΝ! :D

Με τη Developer 6.3.10 που λες ότι έχει η συσκευή, δηλαδή την καινούρια αυτής της εβδομάδας, εφ'ενός η συσκευή μάλλον θα είναι κλειδωμένη εφ'όσον την παρέλαβε έτσι (και πρέπει να κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα) και αφ'ετέρου (και πιό σημαντικό!), αυτά τα συνδρομητικά NOVA, OTE κ.λ.π παίζουν με Stable roms, επειδή δεν πρέπει να είναι rooted οι συσκευές που εγκαθίστανται... Πρέπει λοιπόν να βάλει Stable, αλλά αυτό μπορεί να το κάνει με ξεκλείδωτη συσκευή...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vasvas100 έγραψε:

Nova launcher ρε τρελε! Για αυτο εγραψα Τον nova!
      Επειδή με είπες "τρελό" θα πάρεις την παρακάτω απάντηση που δεν θα σου αρέσει καθόλου!
      Χρησιμοποιώντας Nova Launcher σε Miui, είναι σαν να οδηγείς Mercedes και να έχεις αντικαταστήσει το αστέρι απο το καπώ με το σήμα της Fiat... Με άλλα λόγια είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!

Και για να σοβαρευτώ τώρα, δεν έχω χρησιμοποιήσει σε Xiaomi τον (κατ'άλλα εκπληκτικό!) Nova Launcher περισσότερο απο μερικά λεπτά και δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες...
      Ωστόσο ο Launcher της Miui κάνει "αγγέλους"... Είναι αμαρτία να τον αντικαταστήσετε, χωρίς προηγουμένως να τον δείτε διεξοδικά (και μην μου πεις, "τον έχει συνηθίσει ο φίλος μου" κ.λ.π...)
    • Εγω τον χρησιμοποιώ γιατί έχω συνηθίσει κ παει το χερι μονο του. Το πρόβλημα ειναι οτι δεν κάνει εγκατασταση τις εφαρμογες του playstore οχι την συγκεκριμένη. (τον ξερω τον miui, εχω περασει απο mi4, mi note pro, note 2 prime, note 3, note 3 pro)