[GTV-6.3.17/19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 22/3 23:25)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H nnbignick έγραψε:
Το πρόβλημα συνεχίζατε με τις δυο τελευταίες ρομ για το redmi 2 2GB μέσα απο το νεο recavery
Εϊναι 20140811 ή 20140813 ?
Αν είναι η 13 κάνε Flash αυτό
=> HM2014813.zip
αν είναι το 11 τότε κάνε flash το παρακάτω...
=> HM2014811_GTV-6.3.17.zip
εδώ και 1 χρόνο το έχω για το 2018013, αυτήν την ρομ κάνω χρήση λες να ήταν μεταμφιεσμένο και τελικά να έχω το 20140811
αυτο που κατεβάζω απο το HM2014813 τι είναι?? -
Καλημέρα παιδιά.
Επειδή εχω χάσει εδω και δύο τρεις μήνες επαφή με το φόρουμ,είδα ότι πλέον στην τελευταία ρομ για Mi2s δεν υπάρχει προειδοποιηση με κόκκινα γράμματα για bootloop. Να προχωρήσω άφοβα σε εγκατάσταση; να ενημερώσω ότι το κινητό τρέχει την 5.12.17 και στο mi recovery έχει μόνο ενα system,ο αποθηκευτικος χώρος χωρίζεται ομως σε system και internal storage. -
Ο/H nnbignick έγραψε:
εδώ και 1 χρόνο το έχω για το 2018013, αυτήν την ρομ κάνω χρήση λες να ήταν μεταμφιεσμένο και τελικά να έχω το 20140811
αυτο που κατεβάζω απο το HM2014813 τι είναι??
Βεβαιωθείτε πρώτα όμως πια συσκευή έχετε από το ταμπελάκι που αναφέρω παραπάνω, ώστε να κάνετε Flash την σωστή ROM. -
Ο/H wankel13 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά.
Επειδή εχω χάσει εδω και δύο τρεις μήνες επαφή με το φόρουμ,είδα ότι πλέον στην τελευταία ρομ για Mi2s δεν υπάρχει προειδοποιηση με κόκκινα γράμματα για bootloop. Να προχωρήσω άφοβα σε εγκατάσταση; να ενημερώσω ότι το κινητό τρέχει την 5.12.17 και στο mi recovery έχει μόνο ενα system,ο αποθηκευτικος χώρος χωρίζεται ομως σε system και internal storage.
Αν έχεις ήδη Ελληνική Lollipop με ένα System δεν θα έχεις πρόβλημα... -
-
Ο/H wankel13 έγραψε:
Gtv με ένα system έχω. Υπάρχει περίπτωση να εχω πρόβλημα;
Ισως χρειαστεί να κάνεις 2 Φορές Install την ROM.
Αν δεν έχεις TWRP Recovery προφανώς δε θα σου εγκαταστήσει το Dolby Atmos...
Έτσι μετά που θα σου βάλει η ROM το TWRP Recovery, θα ξανακάνεις 2η φορά Install την GTV από το TWRP Recovery, και θα είσαι ΟΚ...
Έτσι και αλλιώς κάθε Flash έχει και τα ρίσκα του, τα οποία και αναλαμβάνετε με δική σας ευθύνη... -
Είδες; έχω χάσει επεισόδια! σίγουρα δεν εχω TWRP! Μια τελευταία ερώτηση, υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να κάνω wipe data, αν είναι να πάρω τα μέτρα μου. Αλλιώς ξεκιναω εγκατάσταση μεσω choose update package και μετά μέσω TWRP.
-
@wankel13 Wipe Cache & Dalvik Cache μπορεις να κάνεις οποιαδήποτε στιγμή θέλεις οπότε μην σε ανησυχεί στην παρούσα φάση. Βεβαια καλό θα ήταν να βάλεις TWRP πριν από την έναρξη όλης της διαδικασίας και να κρατήσεις ένα Nandroid Backup
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@wankel13 Wipe Cache & Dalvik Cache μπορεις να κάνεις οποιαδήποτε στιγμή θέλεις οπότε μην σε ανησυχεί στην παρούσα φάση. Βεβαια καλό θα ήταν να βάλεις TWRP πριν από την έναρξη όλης της διαδικασίας και να κρατήσεις ένα Nandroid Backup
-
Ο/H paulpap01 έγραψε:
Η ώρα του συστήματος είναι σωστή, μόνο στο πρόγραμμα του καιρού είναι λάθος, δοκίμασα να κάνω clear data της εφαρμογής αλλά και πάλι τίποτα, έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα ?
-
@wankel13 ετσι και αλλιως κατεβασες την τελευταία rom. Κανε extract από μεσα μόνο το recovery.img, βάλε την συσκευη σε fastboot και με την 'fastboot flash recovery recovery.img' εγκατέστησε το TWRP. Βεβαιώσου ότι εχει εγκατασταθεί κάνοντας reboot => recovery.
Αν όλα είναι οκ πατάς απλά Backup απο το κεντρικό μενού του TWRP και περιμενεις να ολοκληρωθεί. Το folder που θα δημιουργηθεί στο αποθηκευτικό χώρο του Mi-2s μπορεις για ασφάλεια να το αντιγράψεις στον η/υ σου.
Υ.Γ.
Κάνοντας αυτό κατά 99% δεν θα χρειαστεί η 2η εγκατάσταση της rom που σου ανεφερε ο @MIUI_ART παραπάνω (ποστ #129)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα