Ο/H Sitalkas έγραψε:
Downgrade χωρίς επιπλοκες μόνο με full wipes ( clean install ).
Wipe data factory reset , install rom , wipe cache and dalvik , reboot.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Sitalkas έγραψε:
Καθαρή εγκατάσταση έκανες από την στιγμή που τα παρέλαβες;;Ο/H gtette έγραψε:
καλησπέρα .αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ο nasdriver ότι η 5.12.17 είναι μια εξαιρετική ρομ αλλά έχει ένα πρόβλημα με την υπηρεσία καιρού και ότι είχε βγει ένα μικρό update και διορθωνόταν .Το update το είχα βρει αλλά δε χρησιμοποιώ την υπηρεσία καιρού οπότε δεν ασχολήθηκα .Πάντως η 5.12.17 ήταν όντως καλή από άποψη διαχείρησς μνήμης και από κατανάλωση μπαταρίας .Εύχομαι να σας βοήθησαΟ/H pechr έγραψε:
[GTV-5.12.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/12 17:00)Ο/H kostas lagoudis έγραψε:
καλησπέρα .αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ο nasdriver ότι η 5.12.17 είναι μια εξαιρετική ρομ αλλά έχει ένα πρόβλημα με την υπηρεσία καιρού και ότι είχε βγει ένα μικρό update και διορθωνόταν .Το update το είχα βρει αλλά δε χρησιμοποιώ την υπηρεσία καιρού οπότε δεν ασχολήθηκα .Πάντως η 5.12.17 ήταν όντως καλή από άποψη διαχείρησς μνήμης και από κατανάλωση μπαταρίας .Εύχομαι να σας βοήθησαΟ/H pechr έγραψε:
Σωστά.. Δε το σκέφτηκα αυτό..Ο/H mixaliscy έγραψε:
Εσάς Κώστα μου είναι MM όμως.![]()
Εμείς μείναμε πίσω...![]()
![]()
Δεν έχει σημασία αν κλείνει.Ο/H Nikoc Matsamas έγραψε:
+volume up buttons και μεσω updater την επιλογη reboot in recovery. Τι μπορω να κανω απο εδω και περα?