Πάνω δεξιά πατας στις τελίτσες πας σε recovery και κάνε εγκατάσταση εγω ετσι το εκαναΟ/H alexis9 έγραψε:
Εχω την 6.1.7 και προσπαθω να βαλω αυτη την ρομ αλλα :
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[GTV-6.3.17/19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 22/3 23:25)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Τα αρχεια μενουν?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ συνεχίζω να μην μπορώ να ενεργοποιήσω το blutooth μου στο redmi note 2 ξέρει κάποιος κατι ??
-
@MIUI_ART έχω πρόβλημα στο redmi note 3 οταν μπαίνω ρυθμίσεις μετα κλείδωμα οθόνης και πατάω κωδικός & δακτυλικό αποτύπωμα με βάζει σε ενα loop με τον κωδικό και δεν κάνει τίποτα άλλο..
-
Ο/H alnikou έγραψε:
δυστυχώς σε μένα δεν ανοίγει δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω
Όταν ανοίξει, αν δεν δουλεύει πάλι δοκίμασε να το κλείσεις τελείως και να το ανοίξεις πάλι -
[/quote]Πάνω δεξιά πατας στις τελίτσες πας σε recovery και κάνε εγκατάσταση εγω ετσι το εκανα[/quote]
Τα αρχεια μενουν?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H zer4w έγραψε:
Admin έχω πρόβλημα στο redmi note 3 οταν μπαίνω ρυθμίσεις μετα κλείδωμα οθόνης και πατάω κωδικός & δακτυλικό αποτύπωμα με βάζει σε ενα loop με τον κωδικό και δεν κάνει τίποτα άλλο..
-
Ο/H alexis9 έγραψε:
Τα αρχεια μενουν?
-
Ο/H tahtasflp έγραψε:
Έχεις δίκιο θα το κάνω. Όχι κάθε εβδομάδα αλλά η προηγούμενη αλλά και αυτή δεν γίνονται εγκατάσταση.
και
ΕΔΩ είναι όλοι οι οδηγοί για την συσκευή σου.
Θα σε συμβούλευα να διαβάσεις όλην την θεματολογία και μετά να ξεκινήσεις οτιδήποτεRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
παιδια η εφαρμογη Mi Fit χαλασε τα δειχνει ολα περιεργα κ μερικα κινεζικαΣοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Error στο recovery στο 99%. Δεν μου την περναει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-