Δεν μπαίνεις twrp να κάνεις ένα factory reset μπας και στρώσει? Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με miui 8 αλλά με το factory ίσως πατήσει σωστά η ρομ και φύγουν και τα προβλήματα!!
Αφού μπεις σε αυτό το μενού πατάς εκεί που γράφει recovery (είναι το δεξιά δεύτερο από κάτω κουμπί αν θυμάμαι καλά). Επιλέγοντας εκεί θα σε βάλει στο twrp
Μπράβο και σε σένα @leontatos για την υπομονή και επιμονή που όπως φαίνεται στο τέλος ανταμείβει το κάθε άτομο που δεν τα παρατάει και δεν θέλει να πετάξει το τηλέφωνο στον τοίχο !!
φιλε μου ολα καλα!!!χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια lallasgr και makis1024 για τη βοηθεια και το ενδιαφερον!!!
Το ότι η μετάβαση από miui 7 στην 8 θέλει factory reset είναι σίγουρο, από ότι ξέρω μόνο στου @gkalen οι custom ρομ παίρνουν αναβάθμιση χωρίς factory reset από miui 7 στην 8. Μόνο αυτός ξέρει γιατί.
@makis1024
Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω διαβάσει κάτι για factory reset από την 7 στην 8.
Εγώ απλά δοκιμασα dirty install από Custom Miui7 σε Custom Miui8 και δούλεψε κανονικά ..
Το σίγουρο μάλλον είναι ότι θέλει factory reset από την 8 στην 7 .
Τώρα πως έγινε αυτό δεν ξέρω, δεν έκανα κάτι διαφορετικό πάντως , ότι έκανα και στα Custom Miui 7 έκανα και τώρα .
Είσαι σίγουρος ότι θέλει factory reset ??
Για να το λέει , κάτι θα ξέρει .. εγώ δεν είχα διαβάσει κάτι ..
Τώρα πως έγινε και δουλεύουν τα custom roms χωρίς factory reset ... δεν μπορώ να το εξηγήσω , αλλά δουλεύουν..
Επειδή υπάρχουν μέλη που έχουν πολύ παλιές Version της MIUI V7, καλό είναι να κάνουν Factory Reset ώστε να αποφύγουν περίεργα κολλήματα και προβλήματα.
Όσοι έχουν ήδη μία από τις ALPHA MIUI V8 δεν χρειάζεται να κάνουν Reset.