Πάντως παιδιά αυτό που παρατήρησα με το redmi 3 σε σχέση με το redmi note 3 pro του οποίου είμαι κάτοχος είναι ότι μπικάρει πολύ πιο εύκολα το απλό σε σχέση με το note.Φυσικά με το miflash και με μία fastboot rom όλα ok απλά θέλει προσοχή
Μάλλον θα πας για εγκατάσταση με το spflash. Διάβασε καλά τον οδηγό unbrick καθαρή εγκατάσταση με sp flash, κατέβασε τη fastboot rom της συσκευής σου και ακολούθησε τον οδηγό ακριβώς. Ακριβώς όμως!
Μάλλον θα πας για εγκατάσταση με το spflash. Διάβασε καλά τον οδηγό unbrick καθαρή εγκατάσταση με sp flash, κατέβασε τη fastboot rom της συσκευής σου και ακολούθησε τον οδηγό ακριβώς. Ακριβώς όμως!
@'NasDriver δίκιο είχες. Μπήκα στο recovery 3.χ.χ, έκανα τα wipes (1ο,3ο κ 5ο), πήγα install εγκατέστησα την stable 7.3.1.0 κ όταν τελείωσε έκανα reboot κ μου ζήτησε να εγκαταστήσω το super su (δεν το έκανα) κ μετά μαύρισε η οθόνη κ δεν ανοίγει. Σε προσπαθεια με πατημένο παρατεταμένα το power κάνει πως ανοίγει (δείχνει στιγμιαία το logo της mi) κ ξανά μαύρο. Τα ίδια κ όταν πατώ power+volume up
Φιλική συμβουλή, προσπάθησε να κάνεις τις κινήσεις στο twrp με γνώση των λειτουργιών, πχ για factory reset, wipe cache, dalvik, data. Tο 1.3.5 που αναφέρεις μπορεί να αλλάξει αύριο σε αρίθμηση, χωρίς να μπορούμε να ζητήσουμε και ευθύνες από τον mic.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ (κ λίγο είναι) στον @NasDriver για την υπομονή, τον χρόνο κ την βοήθεια του στην λύση του προβλήματος στο κινητό μου (Redmi 3 pro). Σε λίγες μέρες θα προσπαθήσω να κάνω ένα τοπικ για την δημιουργία κ την λύση του προβλήματος μου. Κ πάλι ευχαριστώ.
Μπράβο και σε εσένα για την υπομονή - επιμονή μα περισσότερο για την ψυχραιμία στην αντιμετώπιση του προβλήματος
Επίσης μην ξεχάσουμε και τον @lallasgr, μπορεί να μην ήταν "παρών" αλλά οι συμβουλές του και φυσικά η τελική ιδέα να δοκιμάσουμε ξανά unlock του bootloader πριν την εγκατάσταση fastboot rom έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα
Καλησπερα και απο εμενα,εδω και δυο μερες εχω -με τη βοηθεια σας- περασει την ελληνικη ρομ στο Remdi3 μου.
Σαν ρομ ειναι αψογη,δυο βασικα πραγματα εχω παρατηρησει.
Στα θετικα η πολυ πιο ελευθερη ram σε σχεση με την china stable....
Εαν υπαρχει κατι που με προβληματισε,ειναι η καταναλωση μπαταριας (παλι σε σχεση με την china stable) ,ξερουμε που οφειλεται και εαν υπαρχει κατι να κανω?
Φυσικα δε μιλαω για "περιεργη" καταναλωση,απλα σε σχεση με τη ρομ που φορουσα για κανα διμηνο,η διαφορα ειναι αισθητη.
Περιμενω τις οποιες παρατηρησεις-συμβουλες σας.
Περίμενε 2-3 μέρες (αν δεν έχουν περάσει) να δεις πως θα πάει η μπαταρία, στις γυναίκας μου έκανε μία βδομάδα να σταθεροποιηθεί η μπαταρία με την ελληνική stable 7.3.2.0