ειμαι επιτελους περηφανος κατοχος Ελληνικης Ρομ . Ωραιες αλλαγες, ωραιο το ψαξιμο κανοντας scroll-down στην οθονη, ωραιο οτι εχεις πλεον φωτο στις επαφες που βαζεις στην αρχικη οθονη...και αλλα καλουδια
Δυο Ερωτησουλες μονο...
Δεν μου λειτουργει το hotspot (ουτε παλιοτερα βεβαια, οι συσκευες συνδεονται, απλα δεν εχουν ιντερνετ) και ηλπιζα με τη νεα rom να το ελυνα αλλα συνεχιζει το ιδιο προβλημα. Σε εσας λειτουργει το Hotspot?
Δευτερον οταν στο μελλον περασω update ελληνικης ρομ, το κανω απο το τηλεφωνο (βαζω δηλ το zip στο τηλεφωνο και επιλεγω update?)
μολις έκανα τα wipe πως πάει πίσω για να πατήσω το Install να βαλω την ελληνική (γιατί αμα κάνω reboot εδώ θα κάνει bootloop) ?
Άκυρο όλα καλά τελείωσα τώρα έχω ελληνική rom
μολις εγκατεστησα στο κινητο του χρηστη nikitas kokkalis την ελληνικη ρομ βασει των οδηγιων και ολα ειναι τελεια 7.5.1.0 stable χωρις το supersu να το εγκαταστησω η μπορω και χωρις αυτο να φλασαρω κατι μελλοντικα?ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ μεχρι στιγμης!!
θα υπαρχει προβλημα σε μελλοντικα φλασαρισματα η δεν παιζει ρολο!!!ενας φιλος που το εβαλε μπορει να το απεγκαταστησει η να μην κανει τιποτα!!!!η ρομ ολα καλα εως τωρα!!!