Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα. Όλα οκ με την διαδικασία , πέρασα και την ελληνική rom. Το θέμα είναι ότι θέλω να περάσω μόνιμα το twrp έτσι ώστε να φλασάρω και το SuperSU. Κάποιος οδηγός ;
από την στιγμή που εγκατέστησες την GTV αυτό σημαίνει ότι έχει μπει μονιμα το TWRP.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα. Όλα οκ με την διαδικασία , πέρασα και την ελληνική rom. Το θέμα είναι ότι θέλω να περάσω μόνιμα το twrp έτσι ώστε να φλασάρω και το SuperSU. Κάποιος οδηγός ;
από την στιγμή που εγκατέστησες την GTV αυτό σημαίνει ότι έχει μπει μονιμα το TWRP.
Αυτό νομίζω και εγώ αλλά όταν πάω να μπω στο recovery με βγάζει της xiaomi αυτό με τις κινέζικες επιλογές και σε κάποια button download recovery κλπ. Νομίζω είχα δει κάπου στο forum ένα screenshot αλλά δεν θυμάμαι που...
Αυτό νομίζω και εγώ αλλά όταν πάω να μπω στο recovery με βγάζει της xiaomi αυτό με τις κινέζικες επιλογές και σε κάποια button download recovery κλπ. Νομίζω είχα δει κάπου στο forum ένα screenshot αλλά δεν θυμάμαι που...
Πολλές καλησπέρες,εχω μια ερώτηση που αφορά το Redmi 3s στο Vickmall αναφέρει ότι η συκευή έρχετε με αυτή την rom :
Multi-language ROM with Google play&Multi-language(Include Greek)
χωρίς ν`αναφέρει ποιά version είναι,λογικά θα είναι μιά κινέζικη multi.Η απορίες μου είναι δύο, 1) θα έχει κλειδωμένο bootloader ? 2) Θα είναι dev me twrp ή stable ? Στο παρελθόν το NOTE 2 μου το είχαν στείλει με ελληνική Dev και είχα γλυτώσει τα ανχωτικά factory recet κλπ κλπ.Και τέλος την συσκευή αυτή την έχει κάποιος από τους συμφορουμίτες να μου εντυπώσεις από την Οθόνη και την δίαρκεια της μπαταρίας.Ελπίζω να είμαι πολυ εκτός θέματος !!
"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."