Παιδια SOS εκανα βλακεια,στα βηματα μετα το wipe, μου εβγαλε τα βελακια που σερνεις για να κανεις install αλλα δεν ειχα επιλεξει τι θα κανει install, δε ξερω τι προσπαθησε να εγκαταστησει. τωρα ειναι κολλημενο στο mi logo και ανα λιγα λεπτα κλεινει και ξαναβγαινει το logo παλι. Πειτε μου οτι μπορω να το κανω απο την αρχη...
Πατά power button και volume up ταυτόχρονα μπαίνεις twrp;
Αν δυσκολεύεται πατά παρατεταμένα το power button να κλείσει και μετά κάνε το παραπάνω. Μόλις νοιωσεις τη δόνηση άσε το power button και συνέχισε να πατάς το volume up. Redmi Note 2Rom 7.5.3.0
Kαλησπέρα, μετα απο 1 μήνα αναμονής, περιμένω τα χρήματα να επιστραφούν απο το Geekbuying.
Θα παραγγείλω το Redmi 3 Pro με 3Gb απο το Vickmall.
Θα στείλω αίτημα ήδη απο σήμερα μέσω του Mi-Account που έχω. Απο αυτά που έχω διαβάσει διαρκεί 30 ημέρες.
Θα επιλέξω την επιλογή:
Original Rom(Chinese&English)
Τα υπόλοιπα απο τους οδηγούς πιστεύω τα έχω καταλάβει. Xiaomi Redmi 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM 5.0
Ως αιτία για το ξεκλείδωμα στο Mi-Account θα γράψω το εξής:
“I understand the risk of unlock bootloader.It is required for me to flash custom recovery for my native language. Thank you.”)
Άρα μόλις εμφανιστούν τα χρήματα στην Revolut , θα ενημερώσω για τα νεότερα.
Ευχαριστώ
Δήλωσα με manual control σε 4G έβαλα και απο dial lte only και τίποτα miui 8 τελευταία έκδοση έχω έψαξα τρόπους αλλά τίποτα φυσικά unlocked bootloader.
Δεν μας είπες όμως τι θέλεις να κάνεις; Το υποστηρίζει η κάρτα σου; Το κινητό σου; Η περιοχή σου;
Είμαστε σε section red mi note 3 pro και με ρωτάς αν το υποστηρίζει το κινητό μου έλεος όπως φαίνεται στη φωτογραφία όλα υποστηρίζουν το 4G απλά λέω μήπως κάποιος έχει βρει κάποιο fix για flash κλπ
Εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε κάποιους και εσύ στην πρώτη ερώτηση που σου κάνανε απαντάς με αυτό το τρόπο;
Μην είσαι σίγουρος ότι το κινητό σου το υποστηρίζει... Τουλάχιστον αν δεν έχει σωστό λογισμικό.
Επίσης δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας για το αν κάνεις λάθος νήμα,...που είσαι σε λάθος νήμα..