Παιδια προσπαθω απο 8.5.3 stable να εγκαταστησω την τελευταια xtrv_arΩma rom και διαρκως μπρικαρει το κινητο . Καποια βοηθεια ?
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων .
Α. Θα μπορω τωρα που εχω εγκαταστησει την xtrv να ξαναφλασαρω την xtrv_aroma ;
B. Το mibackup που ειχα παρει απο την stable 8.5.3 το έκανα restore στην xtrv αλλα δυστυχως δεν μου επαναφερει καποιες εφαρμογες κ σε καποιες αλλες που επανηλθαν δυστυχως εγκατασταθηκαν χωρις τα δεδομενα τους . Υπαρχει τροπος λοιπον να τις επαναφερω ?
Να πω επισης οτι εχω παρει backup κ μεσω του trwp 3.2.1 τα data της stable 8.5.3 !
Το email θα φροντίσει ο @MIUI_ART να το παραλάβεις την πρώτη φορά και από κει και πέρα θα έρχεται αυτόματα κάθε φορά που θα βγαίνει καινούρια έκδοση.
Ο τρόπος που θα περαστεί η rom την πρώτη φορά, εξαρτάται από τη rom που έχεις τώρα. Μια φωτογραφία ή screenshot από τις ρυθμίσεις και το σχετικά με το τηλέφωνο, θα βοηθήσει να το δούμε αυτό. Επίσης πρέπει να ξέρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή όχι. Εαν δεν γνωρίζεις, πρέπει να γίνει έλεγχος. Περνάς drivers στον υπολογιστή και κάνεις τον έλεγχο:
Δηλωνεις τη συσκευή σου σωστά στο προφίλ σου εδώ στο φόρουμ και τις εκδόσεις (stable, dev...) που σε ενδιαφέρουν.
Τότε στέλνουν οι mod τα link στο email που έχεις επίσης δηλώσει εδώ στο προφίλ σου.
@Dim_L
Το λάθος στην εγκατάσταση της αρομα στο βγάζει λογω του twrp που χρησιμοποίησες , καλύτερα βάλε το twrp 3.1..
Μπορείς να βάλεις xtrv ή αρομα κάθε βδομάδα και να φλασαρεις οποία θες χωρίς πρόβλημα , αρκεί να είναι ίδια Ρομ , developer ή stable..
Δεν προτείνεται να επαναφέρουμε backup εφαρμογών απο miui 8.5 σε miui9 με κανέναν τρόπο , πιο πολύ προβλήματα θα σου δημιουργήσουν ..
Επίσης έχει βγει stable miui9 στο ido από global source , δε ξέρω αν ενδιαφέρεσαι γι'αυτο αλλά σε ενημερώνω ..
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά)
Δυστυχώς η rom που έχεις είναι ανεπίσημη πειραγμένη από το κατάστημα που πήρες το κινητό. Βάλε drivers στον υπολογιστή σου από το πρώτο Link της υπογραφής μου (ορατή μόνο από υπολογιστή) και μετά κάνε τον παρακάτω έλεγχο