Ο/H mixaliscy έγραψε:
Οκ, έκανα Factory reset και πέρασα την 6.4.7 και όντως δούλεψαν όλα μια χαρά.
Άρα στον οδηγό πρέπει να μπει πως το σετάρισμα πρέπει να γίνεται με αυτή την Ρομ και μετά (θα το δοκιμάσω αυτό) να αναβαθμίζουμε στις επόμενες Ρομ.
ΥΓ - Δεν κατεβάζει τα πάντα... Έχει κάποια θέματα. Πχ το Chrome βγάζει error 920 και το instagram λέει πως θέλει άλλη έκδοση. Με μια δεύτερη προσπάθεια το Chrome κατέβηκε.
Θα δώσω αργότερα πιο αναλυτικά το τι συμβαίνει.
Θα το αναβαθμίσω σε 6.5.26 και θα πω αν γεννιούνται θέματα ή αν όλα οκ... Λογικά αφού αναβάθμιση κάνω μόνο το playstore θα κουβαληθεί όπως ηταν στην προηγούμενη και δεν θα έχω θέματα... Θα δείξει.. Πρέπει να φύγω σε 1 λεπτό άρα αν μπορώ για λίγο το απόγευμα.
Ξεκίνα με την fastboot που δινουν οι κινέζοι. Αν δε κάνω λάθος, ειναι ο πιο καθαρός τρόπος για να είσαι σιγουρος οτι δεν εχεις "υπολείμματα"... αυτή θα έβαζες ακόμα και για να το ξεμπρικάρεις.
Μετά πρώτη την 6.4.7, ...δοκίμασε οτι λειτουργούν τα πάντα (όπως σε εμένα τώρα - φυσικά με εξαίρεση όσες εφαρμογές ειναι ακόμα ασύμβατες με intel) και αν έχεις όρεξη για πειράματα, τουλάχιστον πάρε πρώτα ένα backup μέσω του TWRP.
Πάντως εγώ κι ο Μιπάντιος ο Δέυτερος τα χουμε μιλήσει και τα χουμε συμφωνήσει, ...δε με ενοχλει αυτος, δεν τον πειράζω κι εγω... 6.4.7 FTW μέχρι νεοτέρας