Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο Mi PAD 2 (Πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • Mi-PAD 2
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Οκ, έκανα Factory reset και πέρασα την 6.4.7 και όντως δούλεψαν όλα μια χαρά.

Άρα στον οδηγό πρέπει να μπει πως το σετάρισμα πρέπει να γίνεται με αυτή την Ρομ και μετά (θα το δοκιμάσω αυτό) να αναβαθμίζουμε στις επόμενες Ρομ.

ΥΓ - Δεν κατεβάζει τα πάντα... Έχει κάποια θέματα. Πχ το Chrome βγάζει error 920 και το instagram λέει πως θέλει άλλη έκδοση. Με μια δεύτερη προσπάθεια το Chrome κατέβηκε.

Θα δώσω αργότερα πιο αναλυτικά το τι συμβαίνει.

Θα το αναβαθμίσω σε 6.5.26 και θα πω αν γεννιούνται θέματα ή αν όλα οκ... Λογικά αφού αναβάθμιση κάνω μόνο το playstore θα κουβαληθεί όπως ηταν στην προηγούμενη και δεν θα έχω θέματα... Θα δείξει.. Πρέπει να φύγω σε 1 λεπτό άρα αν μπορώ για λίγο το απόγευμα.

Ξεκίνα με την fastboot που δινουν οι κινέζοι. Αν δε κάνω λάθος, ειναι ο πιο καθαρός τρόπος για να είσαι σιγουρος οτι δεν εχεις "υπολείμματα"... αυτή θα έβαζες ακόμα και για να το ξεμπρικάρεις.
      Μετά πρώτη την 6.4.7, ...δοκίμασε οτι λειτουργούν τα πάντα (όπως σε εμένα τώρα - φυσικά με εξαίρεση όσες εφαρμογές ειναι ακόμα ασύμβατες με intel) και αν έχεις όρεξη για πειράματα, τουλάχιστον πάρε πρώτα ένα backup μέσω του TWRP.

Πάντως εγώ κι ο Μιπάντιος ο Δέυτερος τα χουμε μιλήσει και τα χουμε συμφωνήσει, ...δε με ενοχλει αυτος, δεν τον πειράζω κι εγω... 6.4.7 FTW μέχρι νεοτέρας
    • Να σου πω επειδή είναι άδειο δεν με πειράζει... θα δοκιμασω τα πάντα !! Όχι μόνο για μένα αλλά και για να ξέρω ώστε να κανουμε και σωστό Support. Οντως ή ρομ που ειπες είναι οκ αλλά με αναβάθμιση βγάζει περίεργα σφάλματα και δεν λειτουργεί το playstore. Αν θέλει κάποιος να κάνουμε και άλλα πειράματα μου λέει. Ήδη έχω 2 στην λίστα αναμονής που θα κάνω μόλις βρω χρόνο.
    • Το λοιπόν παιδιά ο οδηγός για το Playstore δοκιμάστηκε 2-3 φορές και λειτουργεί κανονικότατα... ενώ είναι και ευκολάκι και δεν χρειάζεται να χάσετε και τα πράγματα στο MiPad2 σας.

Άρα όποιος έχει πρόβλημα τον ακολουθεί... και αν έχει κάπου πρόβλημα που δεν το πιστεύω μιας και τον έκανα αρκετά αναλυτικό, μας ρωτάει και απαντάμε.

Ευχαριστώ τον @dnomikos που μας τον ανάφερε...

Ο οδηγός είναι εδώ για όποιον θέλει να τον δει... Μπορεί να μπει σε διάφορες Ρομ. Εγώ τον έβαλα απευθείας στην τελευταία που υπήρχε εδώ (6.5.26)

Όλα καλά τελικά... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
      Λύσαμε άλλο ένα πρόβλημα που δεν κατάφεραν να κάνουν κοτζάμ .com και .eu :D
    • Διαφήμιση
    • Παιδια SOS!!!!Εχω το mipad2 εδω και δυο μερες και ουσιαστικα μου ειναι αχρηστο!!Προσπαθω να βαλω την ελληνικη dev αλλα τιποτα!Επισης την επισημη dev απο Xiaomi MIUI Official Global Site αλλα και παλι τιποτα!Μπαινει στη recovery (που ειναι κινεζικη η 2.01.1 νομιζω) προχωραει για πολυ λιγο και μετα γραφει update verification failed και σταματαει!!!Αυτο το γραφει και γαι τις δυο rom!!Επισης ενα αλλο προβλημα ειναι ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει το ταμπλετ παρολο που εχω κατεβασει drivers!!Ενω αναγνωριζει κανονικα το redmi note 2!!Και ετσι βρηκα λυση να στελνω την rom στο κινητο και απο κει με bleutooth στο ταμπλετ και κανει μιαμιση ωρα!!!!Παιδια βοηθηστε με, με ολα αυτα!!!Εχετε λυσεις για ολα αυτα??
    • Επειδή και εγώ σύμπασχα για 2 βδομάδες....

Ξεκινάμε ένα ένα. Πρώτα να βάλουμε την Official Developer Rom

Την κατεβάζεις, την ονομάζεις update zip και πας από τον Updater (αυτό με το βελάκι το μπλε προς τα πάνω) και του δίνεις αναβάθμιση.

Όταν θα πας εκεί και τελειώσεις για το θέμα υπολογιστή... Πάσχιζα και εγώ για πάρα πολύ... μέχρι που απλά άλλαξα υπολογιστη και σώθηκα !!! Μόνο έτσι όμως

Ξεκίνα ένα ένα βήμα και εδώ θα είμαστε
    • Καταρχην φιλε μου σε ευχαριστω!!Το εχω κανει αυτο που λες,επιλεγω την rom που εχω κατεβασει την official developer ,μπαινει στη κινεζικη recovery 2.0.1 προχωραει για λιγο και μετα γραφει install update.zip failed
      update.zip is corrupted!!!
      Εχεις καμια ιδεα?Τι πρεπει να κανω?
    • Ο/H dennis έγραψε:

update.zip is corrupted!!!
      Κατεστραμμένο zip.

Δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Μπορεις να μου στειλεις ενα σωστο link εγγυημενο?
      Το κατεβαζω απο εδω MIUI ROM for Xiaomi Mi Pad 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
      εχει σημασια αν ειναι θα κατεβασω στη stable ή την developer?
      ποια πρεπει?
    • Φίλε το θέμα δεν είναι το Λινκ αλλά το ίντερνετ σου αν διακόπτεται
    • Οκ θα το ξαναδοκιμασω να κατεβασω...Παντως αυτο το μηνυμα μου το βγαζει με την επισημη developer!Με την developer εδω των παιδιων μου γραφει verification failed!!!
    • Ναι αλλά για να μπει η Ελληνική πρέπει πρώτα να περάσεις την Κινέζικη που λέμε και μετά

Επίσης η Ελληνική μπαίνει με συγκεκριμένο τρόπο. Μην κάνεις πειράματα γιατί ώσπου σου λέει πως δεν τη δέχεται είσαι οκ. Αν τη δεχτεί θα έχεις θέμα...
    • Διαφήμιση
    • Μπορεις να μου στειλεις το link με τη κινεζικη που λες....αν κ κινεζικη εχει μεσα!!Επισης αν μπορεις να μου πεις ποια ελληνικη να κατεβασω και με ποιον τροπο να την περασω!Να μου πεις ενα οδηγο.....Εχω δοκιμασει τα παντα και ουσιαστικα εχω ενα αχρηστο ταμπλετ!!Ευχαριστω!