Παιδια καποιος αν μπορει ας με βοηθησει!!Δεν βγαζω ακρη!!Μαλλον το προβλημα ξεκιναει οτι ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει το ταμπλετ!Μου γραφει αγνωστη συσκευη usb!!Εχω win 7 ultimate.Παιζουν ρολο τα windows?Ας βοηθησει καποιος.....Μηπως παιζει και ρολο ο φακελος που αποθηκευω το zip αρχειο?Για παραδειγμα το Redmi_Note_2 εχει καρτα μνημης το αποθηκευεις εκει και κανεις τη δουλεια σου.Εδω που το αποθηκευεις ωστε να μπορει να "σβησει" τον "εαυτο" του και να βαλει νεα rom?
Μηπως ξερει κανενας σε ποιο φακελο πρεπει να αποθηκευσω τη νεα rom?To Mipad 2 δεν εχει καρτα μνημης!!Γνωριζει κανενας αν παιζει ρολο ο φακελος που την αποθηκευεις για να κανεις flash?
Ευχαριστω πολυ φιλε!Θα δοκιμασω πρωτα να κανω flash την κινεζικη stable επειδη εχει και τη κινεζικη recovery 2.0.1!!Ξερει κανενας αν παιζει ρολο και αυτο?Δηλαδη με την κινεζικη recovery ποια rom πρεπει να επιλεξω για πρωτη φορα που θα κανω flash???
Καλησπερα παιδια εχω απελπιστει με το ταμπλετ!!Κατεβασα και την κινεζικη stable και οταν παω να κανω flash προχωραει λιγο και γραφει για αλλη μια φορα update.zip signature verification failed!!!Ο υπολογιστης επισης δεν το αναγνωριζει παρολο που εχω κατεβασει drivers!!!Κανεις καμια ιδεα???
Σε ευχαριστω φιλε μου!!!Αλλα εχω δοκιμασει τα παντα!!Απο οπου και να το βαλω βγαζει το ιδιο μηνυμα!!Verification vailed!!!Και με διαφορες rom που το δοκιμασα παλι τα ιδια!!Δεν βγαζω ακρη!!!Αν εχετε καμια αλλη ιδεα τι μπορει να φταιει.....???