Αυτο εκανα Μιχαλη, ευχαριστώ για την ενημέρωσηΟ/H mixaliscy έγραψε:
Φίλε Γιάννη, ο ένας ο τρόπος είναι να ψάξεις να βρεις με πιο τρόπο κάνει root και να το κλείσεις.
Ο 2ος τρόπος είναι πάλι απλός. Κάνε από πάνω (μέσω twrp) install την ίδια Ρομ που έχεις. Εκεί που θα σε ρωτήσει για το Supersu να μην πατήσεις ναι (στις dev ρωτά, στις stable δεν είμαι σίγουρος αλλά αν δεν ρωτά τότε είσαι οκ) και θα γίνει install unrooted όπως είναι και το φυσικό της.
Θα ξαναμπείς μέσα στη Ρομ σου, όλα θα είναι όπως πριν και δεν θα είσαι Root.
un-root
-
-
Ο/H giannis chalkidis έγραψε:
80 euro +φπα από Ελλαδα κόστισε η οθονη αν την παραγγειλης από εξωτερικό θα σου κοστίσει τα μισα λεφτά περασμένη. Εγώ παντός αυτόν που μου πρότειναν κάποιοι από εδώ μέσα , που δεν ξέρω τι συμφερων μπορεί να έχουν , δεν στο συνηστο να πας.
Επίσημη τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα δεν υπάρχει, και όσα κάνουν επισκευές σε κινέζικα (για όσους δεν αναλαμβάνουν μόνοι τους) είναι μετρημένα στα δάχτυλα... -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H giannis chalkidis έγραψε:
80 euro +φπα από Ελλαδα κόστισε η οθονη αν την παραγγειλης από εξωτερικό θα σου κοστίσει τα μισα λεφτά περασμένη. Εγώ παντός αυτόν που μου πρότειναν κάποιοι από εδώ μέσα , που δεν ξέρω τι συμφερων μπορεί να έχουν , δεν στο συνηστο να πας.
Επίσημη τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα δεν υπάρχει, και όσα κάνουν επισκευές σε κινέζικα (για όσους δεν αναλαμβάνουν μόνοι τους) είναι μετρημένα στα δάχτυλα...
ΑΠΟ ΕΔΩ... δηλαδή απο το φόρουμ, δεν προτάθηκε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Το διευκρινίζω για να μην έχουμε τυχόν παρερμηνίες.
Κάποια μέλη, του είπαν του ανθρώπου πήγαινε στο "μαστρο-Μήτσο", που ήταν γνωστός τους και ο οποίος δεν ηξερε ΚΑΝ την ύπαρξη του φόρουμ... αυτό ήταν όλο. Ο "μαστρο-Μήτσος" βγήκε κομματάκι "χασάπης", αλλά η όλη υπόθεση δεν έχει τίποτα να κάνει με το φόρουμ.
Για την ενημερωσή σας, εδω ειναι ολη η ΣΥΖΗΤΗΣΗ. Ο "ευχαριστημένος πελάτης" που πρώτος του πρότεινε τον "μάστορα" έχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ μήνυμα στο φόρουμ... αν αυτό λέει κάτι... -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
στις stable δεν είμαι σίγουρος
Κάθε φορά που κάνεις reboot από το twrp..
Δυστυχώς ακόμη το TWRP 3.0.0-0 δεν έχει επιλογή skip στην ερώτηση αυτήRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Δυστυχώς ακόμη το TWRP 3.0.0-0 δεν έχει επιλογή skip στην ερώτηση αυτή
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Στη νέα dev (τουλάχιστο στο κινητό μου) έγινε downgrade η έκδοση του twrp μας
;;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Σε ποιο απο τα δυο
Ε το ένα (redmi 2) είπαμε το πούλησα, αλλά επειδή είναι σε συγγενικό μου πρόσωπο (νεαρό σε ηλικία) εγώ το επεξεργάζομαι σε θέματα Ρομ και ότι άλλο προκύψει. Άρα μιλάω για το Mi4c
Ο/H pechr έγραψε:
επιστήμονα ;;
Αν και μου πάειγάντι
-
Ο/H caeser έγραψε:
ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ μήνυμα στο φόρουμ
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες