ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΣΤΟ XIAOMI
-
-
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Ναι, μπορείς να τις μεταφέρεις στο κινητό σου απο την microSD, εάν εκεί είναι αποθηκευμένες σε αρχείο VCF (vCard). Έχει επιλογή η Miui για εισαγωγή επαφών απο αποθηκευτικό χώρο.
Εάν είναι σε άλλη μορφή, τότε πρέπει να βρεις μια εφαρμογή (για το κινητό) ή ένα πρόγραμμα (για τον υπολογιστή) που θα σου μετατρέψει τις επαφές σε vCard αρχείο.
Υ.Γ. Σε παρακαλώ να γράφεις με πεζά γράμματα. -
Από το iphone υπάρχει έυκολος τρόπος να τις μεταφέρεις?
-
Ο/H Nickleon έγραψε:
Από το iphone υπάρχει έυκολος τρόπος να τις μεταφέρεις?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
vcf μπορέις να σηκώσεις κατευθείαν στο mi cloud από chrome χωρίς μεταφορές απο κινητά σε κάρτες
contacts. - > ανοίγεις μενού με τις 3 τελείες . Import contacts -> choose file -
Ο/H filthydwarf έγραψε:
vcf μπορέις να σηκώσεις κατευθείαν στο mi cloud από chrome χωρίς μεταφορές απο κινητά σε κάρτες
contacts. - > ανοίγεις μενού με τις 3 τελείες . Import contacts -> choose file
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
τότε δεν μπορώ να βοηθήσω μιας και δεν έχω ιδέα απο iphone , αλλα με ένα γρήγορο googling βρήκα ότι μπορείς να κάνεις export vcard
-
-
Καλησπερα παιδια και απο μενα ,
σημερα περασα στο κινητο μου rdnote4 nikel την xtrv beta1-7.1.19 με την διαδικασια του twrp , αφου βρηκα την αναβαθμιση στο κινητο και πατησα να κανει εγκατασταση , λιγο πριν την επιτυχημενη ολοκληρωση της μου εβγαλε fail. εγω βεβαια επειδη δεν ειμαι και πολυ γνωστης των πραγματων πατησα επανεκινηση της συσκευης , και αφου ανοιξε μου δειχνει οτι εχει περασμενη την αναβαθμισμενη ρομ , θα πρεπει να κανω κατι πχ επανεγκατασταση η να το αφησω ετσι?
σας ευχαριστω πολυ -
-
σ ευχαριστω πολυ για την αμεση σου απαντηση derveni
-
@asx1980 Όταν μιλάμε σε κάποιον βάζουμε το @ και το όνομα του, τα κόκκινα πιθανόν να στα βγάλει στην επόμενη αναβάθμιση να το ξέρεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0