Διαφήμιση

Root update κι άλλα τέτοια....

• Root update κι άλλα τέτοια....

Παιδιά θέλω να μάθω τι είναι το Rooting που διαβάζω και βλέπω συχνά, και αν πρέπει να το κάνω στο κινητό μου. Επίσεις τα νέα mi5 θα έχουν το miui 7 που δεν έχει ακόμα international version (μου είπαν) και κακώς βιάστηκα να παραγγείλω ένα τόσο νέο τηλέφωνο.
      Τα φώτα σας παρακαλώ.
    • Χαχαχα! Σε ζηλεύουνε βρε, που παρήγγειλες κινητάρα και σου λένε χαζομάρες! Άκου δεν έχει ακόμα "international version" η Miui. Και εμείς εδώ, τι φοράμε στα κινητά μας, απο το καλοκαίρι του 15 και μετά? Κινέζικη version? Μην ανησυχείς! Μέχρι και ελληνική version υπάρχει της Miui 7 (την λέμε "rom")
      Όσο για το τι είναι το root πάτα επάνω στη λέξη και διάβασε το τι σημαίνει.
      Άντε και με το καλό να παραλάβεις και άρχισε να διαβάζεις λίγα πράγματα να μαθαίνεις, όταν φτάσει η ναυαρχίδα σου, να είσαι έτοιμος! :thumbsup:
    • Μάλιστα λοιπόν! Με το rooting δηλαδή έχω πλήρη έλεγχο του κινητού και επιτέλους θα μπορώ να απεγκαταστήσω τις ανεπιθύμητες stock εφαρμογές. Μου συστήνετε να το κάνω στο νέο μου τηλέφωνο; Υπάρχουν πολλές κινέζικες εφαρμογές που θα μου είναι άχρηστες στo miui 7 ή η international version δε θα τις έχει;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NikosMintis έγραψε:

Μάλιστα λοιπόν! Με το rooting δηλαδή έχω πλήρη έλεγχο του κινητού και επιτέλους θα μπορώ να απεγκαταστήσω τις ανεπιθύμητες stock εφαρμογές. Μου συστήνετε να το κάνω στο νέο μου τηλέφωνο; Υπάρχουν πολλές κινέζικες εφαρμογές που θα μου είναι άχρηστες στo miui 7 ή η international version δε θα τις έχει;
      Μην αγχώνεσαι... Οι 4-5 κινέζικες εφαρμογές στην ελληνική ρομ φεύγουν σε περίπου 30-40 δευτερόλεπτα με ένα απλό σύρσιμο της εφαρμογής με το δακτυλάκι σου στο κάδο, είτε το κινητό είναι root, είτε δεν είναι...
      Το root δεν το χρειάζεσαι μονο για αυτό, αλλά και για πολλές άλλες εφαρμογές που ζητάνε root για να τρέξουν (αν σε ενδιαφέρουν τέτοιες εφαρμογές)
    • Oκ! λίγα βήματα λοιπόν τη φορά, έτσι κι αλλιώς προβλέπω να μένω αρκετό καιρό στο miui! Επειδή γύρισα λίγο το forum, έχω ακόμα μερικές noobaδικες ερωτήσεις:
      1η Τι είναι το TWRP;
      2η Τι είναι το SU;
      3η Για να μην τα ρίχνω όλα στον καφενέ που να απευθύνομαι για τέτοιου είδους απορίες που θα μου έρχονται με τον καιρό;
      Ευχαριστώ.
    • Ο/H NikosMintis έγραψε:

Oκ! λίγα βήματα λοιπόν τη φορά, έτσι κι αλλιώς προβλέπω να μένω αρκετό καιρό στο miui! Επειδή γύρισα λίγο το forum, έχω ακόμα μερικές noobaδικες ερωτήσεις:
      1η Τι είναι το TWRP;
      2η Τι είναι το SU;
      3η Για να μην τα ρίχνω όλα στον καφενέ που να απευθύνομαι για τέτοιου είδους απορίες που θα μου έρχονται με τον καιρό;
      Ευχαριστώ.
      Πάνω δεξιά στην οθόνη σου, δίπλα απο το "gallery" υπάρχει ένα tab που ονομάζεται "lexikon"
      Εκεί θα λύσεις πολλές απο τις απορίες σου! :thumbsup: