ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ROOTAΡΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
μπαταρια για xiaomi redmi note 2
-
-
καλημέρα και καλός ήρθες στο φόρουμ, αν μπορείς να μην γράφεις κεφαλαία, δείχνει ότι φωνάζεις
για ποιο λόγο θες 2η μπαταρία ?
Root μπορείς να κάνεις και μόνος σου εύκολα, όλα οι οδηγεί υπάρχουν, μπορείς να κάνεις μία αναζήτηση
Από που πήρες το κινητό (ποιο κατάστημα), παίζει μεγάλο ρόλο και αν μπορείς ανέβασε ένα screen shot τις πληροφορίες του κινητού, θα μας βοηθήσει πολύ -
Συγγνωμη. το αγορασα απο το minideal.net. ο λογος που τη θελω ειναι γιατι δεν κραταει πολυ.ουτε μερα.και χωρις πολυ χρηση. το εκανε σχεδον απο την αρχη. η ημερομηνια τησ ειναι 12/08/2015. δεν μπορω να βγαλω screen shot. βασικα δεν ξερω πως γινεται.
-
νομιζω το καταλαβα
-
αυτές οι σελίδες είναι από το site, μιλάω τις πληροφορίες του κινητού...από το κινητό.
Ρυθμίσεις ---> Σχετικά με το τηλέφωνο ---> "Κατεβάζεις την κουρτίνα από πάνω και πατάς το κουμπί "Στιγμιότυπο"...αυτό θα ανεβάσεις μετά εδώ.
όταν λες δεν κρατάει πολύ είναι σχετικό, πόσες ώρες το δουλεύεις ? πόσες ώρες έχει ανοικτή την οθόνη...+ ποιο λειτουργικό (ROM) έχει το κινητό...δεν είναι απλά μπαταρία
Σε γενικές γραμμές θα μπορούσες να κοιτάξεις power bank αντί για μπαταρία -
Δυστυχως για καποιο λογο το μενου ενω εχω επιλεξει ελληνικη γλωσσα καποια τα βγαζει ελληνικα και πολλα αγγλικα. οποτε ολα αυτα που μου λες μιασ και ειμαι λιγο ασχετος δεν μπορω να τα κανω. δεν το χρησιμοποιω πολυ το κινητο γιατιο φοβαμαι οτι θα ξεμεινω. αν δε αποφασισω να σερφαρω και οχι πολυ κανενα τεταρτο με 20 λεπτο πεφτει η μπαταρια πολυ. χωρις εννοειται να βλεπω βιντεο και τετοια.Οποτε γι'αυτο ρωτησα αν υπαρχει καποιοσ που να ασχολειται με κινητα, καποιο μαγαζι, οτιδηποτε για να το παω να μου πει τι φταει και να μου δειξει.
-
τελικα οποιος θελει βρισκει!!!!
-
JIMPER Ακολούθησε τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool
Ας μεταφέρει κάποιος moderator το θέμα στο σωστό σημειοRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
OK παιδες. θα το κανω. κατι τελευταιο. ολα τα xiaomi redmi note 2 εχουν επεξεργαστη mediatek???? οπως ειπα ειμαι ασχετος.
-
όλα τα redmi note 2 (TDD, FDD, FDD Prime) έχουν τον ίδιο επεξεργαστή και παίρνουν ακριβώς το ίδιο λειτουργικό (ROM)
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
όλα τα redmi note 2 (TDD, FDD, FDD Prime) έχουν τον ίδιο επεξεργαστή και παίρνουν ακριβώς το ίδιο λειτουργικό (ROM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0