Ο/H agmg έγραψε:
Τέλος σχετικά με τις γνήσιες μπαταρίες... caeser εσύ έχεις πάρει κάποια από αυτές τις μπαταρίες με χαμηλό κόστος; Αν ναι θα ήθελα να μου πεις από που (και με πμ αν θέλεις) γιατί εγώ έψαχνα μέρες σε ebay, aliexpress και λοιπά γνωστά κινεζομάγαζα αλλά δεν πείστηκα ιδιαίτερα πως αυτές που πουλάνε είναι γνήσιες...
Παιδιά, δεν έχω "κρυφή ατζέντα" κινεζομάγαζων... Είναι πασίγνωστο σε όλους τους "μόνιμους" εδώ μέσα, ότι εδώ και κάμποσους μήνες ψωνίζω αποκλειστικά απο τον yeso521. Απο τότε που είχα γράψει αυτό το άρθρο (" Ο πιο γλυκός Κινέζος... ") μέχρι σήμερα όλες μου τις αγορές τις κάνω απο αυτόν.Ο/H NasDriver έγραψε:
μια κοινοποίηση του πμ και σε εμένα παρακαλώ
Αλλά, σίγουρα υπάρχουν πολλά, γνωστά και αξιόπιστα καταστήματα που δίνουν 100% γνήσια προϊόντα Xiaomi. Το Gearbest που διαφημίζεται κιόλας στο φόρουμ μας, σίγουρα θα μας δώσει 100% γνήσια προϊόντα Xiaomi, όπως και το Coolicool, του οποίου πιστός και καλός πελάτης είναι ο δικός μας γιατρός @maddoctor και αυτός, πιστέψε με, δεν χαρίζει κάστανα εάν δει "ατσαλιές"! Τον εμπιστεύομαι απόλυτα, όπως και τη κρίση του! Το επίσης διαφημιζόμενο στο φόρουμ Merimobiles θα στείλει γνήσια πράγματα σε όλους μας! Σίγουρα μου διαφεύγουν και άλλα αξιόπιστα μαγαζιά αυτή τη στιγμή, αλλά ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ και μέχρι να σας μάθουν σαν πελάτες είναι πάντα χρήσιμο να τους λέτε σε ένα μικρό μαιλ "...I am an active member of xiaomi-miui.gr and all the 12000 Greek fans in there will be thrilled to know that you offer a really excellent service, when I will post my business experience with you in the forum!" (και μετά απο αυτό θα είναι η δική σας σειρά να "κάνετε το Κινέζο". Χρησιμοποιήστε την ΔΥΝΑΜΗ που έχει το φόρουμ και δεν θα χάσετε!)
Πιστέψε με είναι 1000 φορές προτιμότερο να γράψετε αυτή τη μικρή προτασούλα συνοδευόμενη με 1-2 χαμογελάκια, παρά όλα εκείνα τα ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ που κάνουν αρκετοί νέοι χρήστες με copy και paste και λένε στους κινέζους πως να φτιάξουν τη συσκευή! (τη θέλω root, να έχει ελληνικά, να φοράει κοκκινο στριγκάκι, να κορνάρει στα φανάρια κ.λ.π...κ.λ.π...). ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ όλα αυτά οι Κινέζοι και πάντα στέλνουν ΟΠΩΣ ΝΑ'ΝΑΙ τη συσκευή... και φυσικά μετά τη φτιάχνουμε εμείς εδω όπως πραγματικα την θέλουμε!