Εγώ που έχω το Xiaomi redmi note 3 pro και θέλω να περάσω το ελληνικό rom να περάσω πρώτα το Global Dev (V6.3.31) και μετά να ξεκλειδώσω τον bootlocker;
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
- Οδηγός
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ακριβως. Τα βήματα είναι.
1) official dev
2) ξεκλειδωμα
3) Ελληνική ρομ
4) το κινητό πετάει :p
Sent from my Redmi Note 3 Pro -
Ο/H Jimkog έγραψε:
Εγώ που έχω το Xiaomi redmi note 3 pro και θέλω να περάσω το ελληνικό rom να περάσω πρώτα το Global Dev (V6.3.31) και μετά να ξεκλειδώσω τον bootlocker;
Ναι αυτό πρέπει να κάνουμε. Θέλουμε λοιπόν ενα link με την global dev
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
@hoyas
Εχει στον οδηγο μεσα λινκ για Global Developer (6.3.18) σε tgz μορφη για να περαστει με το τροπο που αναγραφει.
[MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Μετα φανταζομαι θα γινεται update με OTA στην τελευταια εκδοση (6.3.31) η το κατεβαζουμε και το περναμε με το updater απο εδω MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum -
-
@'hoyas
ναι το είπα σε περίπτωση που δεν έχει έρθει η έγκριση και θες την τελευταία έκδοση. -
-
καλησπέρα έχουν περάσει περισσότερο απο 12 μέρες που έκανα αίτηση για κωδικό ξεκλειδώματος..καμία απάντηση τι λέτε να φταίει ?? μήπως επειδή δεν τους τα έγραψα κινέζικα? το μήνυμα που στέλνουν πώς είναι?
-
Ούτε εγώ τα έγραψα κινέζικα αλλά το μήνυμα ήρθε κανονικά. Αν είσαι στη wind μάλλον δεν θα έρθει, όπως διάβασα σε άλλα posts
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
- το μήνυμα που ερχετε είναι στα αγγλικά τι λέει?υπαρχει περίπτωση να έχω πάρει άδεια ξεκλειδώματος και να μην έχει έρθει μήνυμα?
- το μήνυμα που ερχετε είναι στα αγγλικά τι λέει?υπαρχει περίπτωση να έχω πάρει άδεια ξεκλειδώματος και να μην έχει έρθει μήνυμα?
-
Ο/H kozanostras έγραψε:
Περίμενε λίγο ακόμη εμένα ήρθε μετά από 13 μέρες.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk - το μήνυμα που ερχετε είναι στα αγγλικά τι λέει?υπαρχει περίπτωση να έχω πάρει άδεια ξεκλειδώματος και να μην έχει έρθει μήνυμα?
-
Ο/H kozanostras έγραψε:
Aπο εκει και περα μαλλον θελει υπομονη γιατι και εμενα εκανε 14-15 μερες για να παρω το οκ. Αν δεις οτι δεν ερχεται κανε ενα post στο αγγλικο φορουμ στα παραπονα και θα το προχωρησουν απο εκει.
Κοιτα εδω το δικο μου για να παρεις ιδεα πως και που γινεται.
Unlock Redmi Note 3 Pro (SD) code please - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum - το μήνυμα που ερχετε είναι στα αγγλικά τι λέει?υπαρχει περίπτωση να έχω πάρει άδεια ξεκλειδώματος και να μην έχει έρθει μήνυμα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες