με windows 7 64bit στο miflash βγαζει τη com port
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
- Οδηγός
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ωραία. Έκανες αυτά που δείχνει το video? Πάλι παίρνεις το ίδιο error? Τα δοκίμασες όλα αυτά που έστειλα? Σε τι φάση είσαι τώρα?
-
ευχαριστω για τη βοηθεια θα το δοκιμασω μετα,δεν μπορω να κανω τωρα τη διαδικασια.Να ρωτησω κατι αλλο κατα τη διαδικασια αναβοσβηνει κοκκινο led στο τηλ σημαινει κατι? εγω εχω τη multilang απο το κινεζομαγαζο unofficial θα πρεπει πρωτα να περασω τη china den ρομ να ξεκλειδωσω bootlader και μετα περαναω την ελληνικη ?
-
Ναι...Ετσι και αλλιώς αυτή τη στιγμή που το κινητό είναι σε αυτή τη φάση μιλάμε για Unbrick συσκευής που μπορεί να γίνει μόνο με κάποια από τις official rom του κινητού. Οπότε για μένα προχώρα μόνο με dev official ώστε μετά να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις χωρίς προβλήματα και να περάσεις την Ελληνική!
-
Γειά σας παιδιά. Τη βοήθεια σας επειγόντως. Είχα τη multi από vickmall και αποφάσισα να βάλω την development cn για το unlocking. Ακολούθησα τον οδηγό έκανα αντικατάσταση τα αρχεία γιατί έχωwindows 10 32bit αλλά στο midrash παίρνω συνέχεια λάθος για ανεπάρκεια χώρου. Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H requiem78 έγραψε:
Γειά σας παιδιά. Τη βοήθεια σας επειγόντως. Είχα τη multi από vickmall και αποφάσισα να βάλω την development cn για το unlocking. Ακολούθησα τον οδηγό έκανα αντικατάσταση τα αρχεία γιατί έχωwindows 10 32bit αλλά στο midrash παίρνω συνέχεια λάθος για ανεπάρκεια χώρου. Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Κι αν δεν μπορέσω να βρω;
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H requiem78 έγραψε:
Κι αν δεν μπορέσω να βρω;
σ.σ. Πάνε σε ένα ίντερνετ καφέ.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Kostas Pap έγραψε:
Όλα τελεια!Επιτελους ξεφορτωθηκα αυτη που ειχαν προεγκαταστησει και εβαλα την επίσημη stable!Ευχαριστώ πολυ τον φίλο που επικοινωνησα μαζι του και μου εδωσε καποιες διευκρινήσεις!Ισως αργότερα βαλω την ελληνικη rom που τα παιδια ακουω οτι εχουν κανει πολυ καλη δουλειά!
Ευχαριστω και πάλι!
-
-
Ο/H requiem78 έγραψε:
Μία ερώτηση, όταν με το καλό έρθει το unlock και θα πάω να ρίξω την ελληνική rom θα πρέπει πάλι να έχω pc 64bit;
-
ΟΚ πάμε για 64bit. Όλα πάντως πήγαν καλά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες