τι απογοητευση 20 μερες τηλεφωνο δεν το εχω χαρει καθολου,δεν μπορω να φλασαρω ουτε να ξεκλειδωσω και ληγει και η αδεια απο xiaomi σε 6 μερες,αν το ηξερα απο πριν οτι χρειαζεται ολο αυτο γιατι δεν εχω τοσο εξειδικευμενες γνωσεις σε pc και smartphones δεν θα επερνα xiaomi νομιζα οτι θα ηταν κατι απλο
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
- Οδηγός
- RedMi Note 3 Pro
-
-
-
στο μυνημα που μου εστειλαν λεει οτι ισχυει για 30 μερες
-
@kostatos
Λογικα οι drivers σου ειναι κομπλε (βαλε και mi pc suite που εχει λυσει σε αρκετους το θεμα με τους drivers).
Απο εκει και περα τα αρχεια για το flash ειναι σε σωστα ονομασμενο path (χωρις κενα) ?
Οταν ανοιγεις το MiFLash και πατας refresh εμφανιζεται κανονικα το κινητο?
Μηπως να δοκιμαζες να αντικαταστησεις στην ROM τα 2 εξτρα αρχεια?
Μην απογοητευεσαι. Ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ καποια μικρη λεπτομερια που εχεις παραβλεψει και χαλαει ολη την συνταγη. -
Αυτό που σου λένε είναι ότι μπορείς να ξεκλειδώνεις μια συσκευή ανα 30 μέρες εσαεί!!
-
Ο/H kostatos έγραψε:
στο μυνημα που μου εστειλαν λεει οτι ισχυει για 30 μερες
Δεν ισχύει αυτός ο περιορισμός ... 1 κινητό το μήνα μπορείς να ξεκλειδώνεις.... Οπότε μην αγχώνεσαι.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalkἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
τα αρχεια ειναι χωρις κενα,το miflash το εμφανιζει κανονικα
[ com 20]
για την αντικατασταση των αρχειων ο οδηγος λεει οτι πρεπει να εμφανιζει συγκεκριμενο σφαλμα,εμενα δεν μου εμφανιζει αυτο -
με το mi pc suite πως μπορω να φασαρω?
-
Εφοσον στο εμφανιζει κανονικα δεν εχεις θεμα drivers. Κατι αλλο ειναι που χαλαει την δουλεια.
Με το adb το βαζεις κανονικα σε download mode αφου εχεις επιλεξει πρωτα USB Debugging?
To ΜiPc Suite στο ειπα για να μπουν οι drivers, για να φλασαρεις απο οτι ξερω πρεπει να εχεις official ROM και το θεμα μας εδω ειναι να ξεφορτωθουμε την unofficial.
Η rom που εχεις κατεβασει και ξεσυμπιεσει ειναι σε tgz αρχειο ετσι (fastboot δηλαδη και οχι recovery). -
ειναι συνηθισμενο βαση του οδηγου οταν κανεις update τους drivers να μην κανει αναβαθμιση και να λεει οτι ηδη ειναι εγκατεστημενοι drivers?
-
ναι εχω κανει usb debugging και με με το adb νομιζω οτι μπαινει σε download ,μου αναβοσβηνει το κοκκινο led επανω δεξια
αυτο με το tgz δεν καταλαβαινω τι εννοεις ναι εχω κατεβασει τη rom την εχω αποσυμπιεση δεν ξερω αν ειναι σε tgz αρχειο -
kenzo_images_6.3.17_20160129.0000.14_5.1_cn_56d6159075 με αυτη την ονομασια κατεβασα το αρχειο και το εκανα extract πρεπει να αλλαξω κατι?
παιδια οποιος μπορει ασ βοηθησει γιατι αν δεν τα καταφερω να το φλασαρω και να το ξεκειδωσω,παει για πουλημα γιατι με τη multilang απο το κινεζομαγαζο το τηλεφωνο ειναι χαλια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες