RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
- Οδηγός
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ναι πρέπει να το έχεις συνδεδεμένο.Όταν το δει το MiFlash είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις!
-
Όπα φίλε τι edl, από τι ξέρω δεν χρειάζεται αυτό. Ανοίγεις το miflash βάζεις το κινητό σε fastboot Mode το βάζεις σε pc στο miflash βρίσκεις τον φάκελο με την ρομ κάνεις refresh και κάτω κλικαρεις flash all και πατάς start
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το MiFlash ποιο μετα αφου το αναφερει...και δν μου το αναγνωριζει τωρα...δεν πρεπει να κανω ολα τα αλλα βηματα και μετα θα το αναγνωριζει? Επισης δεν μου ειπατε εκει για το βημα 2 που λεει enter the "adb reboot edl" one more time δηλαδη το κλεινω και μετα ξανα κανω το ιδιο?
Ο/H komatoza έγραψε:
Όπα φίλε τι edl, από τι ξέρω δεν χρειάζεται αυτό. Ανοίγεις το miflash βάζεις το κινητό σε fastboot Mode το βάζεις σε pc στο miflash βρίσκεις τον φάκελο με την ρομ κάνεις refresh και κάτω κλικαρεις flash all και πατάς start
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν το miflash δεν βλέπει το κινητό σου που είναι σε fastboot Mode τότε ναι πρέπει να κάνεις πρώτα τα άλλα βήματα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΕΕΕΕ παιδια δεν εχω καταλαβει τπτ...Πατησα volume up + power button και μου δειχνει στην οθονη ενα κινητο συνδεδεμενο με ενα καλωδιο...τι κανω μετα?
Ο/H komatoza έγραψε:
Αν το miflash δεν βλέπει το κινητό σου που είναι σε fastboot Mode τότε ναι πρέπει να κάνεις πρώτα τα άλλα βήματα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Greeniaris τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το κινητό πρέπει να μπει σε download mode όπως φαίνεται στη φωτογραφία
Για να γίνει αυτό απλά κράτα πατημένο το Volume Up Και το Power και μόλις δεις το MI Logo αφήνεις τα κουμπιά. Αφού μπει εκεί το pc θα πρέπει να στο δει το κινητό σαν adb συσκευή. Αν δεν το βλέπει τότε δεν έχουν περαστεί σωστά οι drivers. Αν το βλέπει κανονικά τότε θα πρέπει να στο εμφανίζει στο MiFlash και να μπορείς να προχωρήσεις σε εγκατάσταση της καινούριας rom Που θα έχεις επιλέξει από το browse. -
Vraia auto einai to mono prama poy katalava....meta ti kano den 3ero sto vima 2 san n leme....
-
1ον) Προσπάθησε να μην γράφεις greeklish
2ον) αφού έχει μπει σε download mode το κινητό στο MiFlash την βλέπει την συσκευή αν κάνεις refresh? Αν την βλέπει προχωράς άμεσα σε πέρασμα της rom. Αν δεν το βλέπει τότε πρέπει να περάσεις drivers. -
.
.
(προσπαθω να μην γραφω greeklish)
.
.
Εβαλε σε download mode και δεν το αναγνωριζει το MiFlash. Τωρα στον οδηγο απο που πιανω για να μην σας κουρασω. Εκει που ειναι τα μαυρα γραμματα και λεει Now Phone is Connected as ADB. Check Device Manager for Below ή τι?
Επισης το Mi Pc suite evgale mia eidopoiisi για ενημερωση σε 7.2.2.0
Κανω τπτ? -
Από το βήμα 4 και κάτω για να μπορέσεις να βάλεις του drivers και να την δει την συσκευή το MiFlash.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες