RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
- Οδηγός
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Εχω αρχισει να αγχωνομαι και δν βοηθαει... Το MiFlash εχει αναγνωρισει κατι COM3 το εχει ονομασει...βασικα πως βγαινω απο την κατασταση που ειμαι γιατι βλεπω δεν βγαζω ακρη πρεπει να μιλησω απο κοντα με καποιον που ξερει..ισως στο meeting που ετοιμαζεται εδω στη Θεσσαλονικη
-
Ακυρο τωρα που πατησα ριφρεσ δεν αναγνωριζει τπτ...πως βγαινω ρε παιδια απο το download mode που αναβει το κοκκινο λαμπακι peite ligo
-
Δεν ξέρω πόσες φορές θα το πω ακόμα.....Εγκατάσταση MIflash, Mi Pc Suite ΚΑΙ Universal ADB drivers βάλε τον υπολογιστεί σε mode κατάργηση ψηφιακής υπογραφής. Βάλε αυτά και τα ξαναλέμε εάν δεν το αναγνωρίσει.
σ.σ. Για να βγεις από οποιοδήποτε mode παρατεταμένο πάτημα Power Button.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Το miPCsuite έχεις κάνει εγκατάσταση? Όταν το τηλ (ανοιχτό κανονικά) το έχεις συνδεδεμένο στο pc το miPCsuite το βλέπει?
Αν ναι και έχουν μπει τα drivers σωστά δοκίμασε
Κλείσε το τηλέφωνο μετά πάτα vol down και power θα μπει σε fastboot δείχνει κάτι κουκλακι, άνοιξε το miflash συνδεσε το τηλ σε pc, στο miflash πάτα browse και βρες την rom και πάτα refresh αν το κινητό φαίνεται κλικαρε το flash all και πάτα σταρτ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Sorry man μην εξαπτεσαι ετσι ειναι οταν dealαρεις με νιουμπαδες απλα η φαση ειναι οτι τα εχω κανει και τα 4 που λες
-
Άρα έπεσες στην περίπτωση ότι δεν έκατσαν καλά τα driver όπως και σε εμένα στον σταθερό, στο laptop όμως μια χαρά. Υπόψιν προτού κάνεις όλες τις διαδικασίες μπαίνεις στο mode κατάργησης υπογραφών και μετά κάνεις τις εγκαταστάσεις των drivers.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Λοιπον για να καταλαβω στον οδηγο της πρωτης σελιδας γιατι μπαινει σε download mode και κανει οτι κανει? Επειδη δεν διαβαζει το MiFlash το κινητο του αμα μπει σε fastboot? Αν ειναι ετσι εμενα που εφτασα σε download mode οπου αναβοσβηνει κοκκινο λαμπακι (απο οτι εχω καταλαβει) αλλα δεν εμφανιζοταν στο device manager ουτε qualcom κατι ουτε qhsusb_bulk αλλα τωρα που ειμαι σε φαστβοοτ και το MiFlash anagnvrizei thn syskeyh san bd799cf0 ,ειμαι εντα3ει να φλασαρω την global dev που εχει link στο ποστ οπως λεει ο οδηγος μεσω του MiFlash δηλαδη ή πρεπει να κανω κατι αλλο?
-
Τι ρομ έχεις τώρα;;;ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Souits έγραψε:
Άρα έπεσες στην περίπτωση ότι δεν έκατσαν καλά τα driver όπως και σε εμένα στον σταθερό, στο laptop όμως μια χαρά. Υπόψιν προτού κάνεις όλες τις διαδικασίες μπαίνεις στο mode κατάργησης υπογραφών και μετά κάνεις τις εγκαταστάσεις των drivers.
Παντως η απορια παραμενει....αφου οταν μπαινω σε fastboot το αναγνωριζει γιατι ν μν φλασαρω κατευθειαν... -
@Greeniaris μπορείς κανονικά να φλασάρεις από το fastboot mode. Δες και τον παρακάτω οδηγό που είναι απλός και κατανοητός. Απλά επέλεξε FlashAll εσύ στο κάτω κουτάκι και προχώρα
MIUI 7- How to Flash Fastboot ROM on Xiaomi Phones using Mi Flash Tool -
Λογικά θα στην περάσει, όπως σου έγραψα και πιο πάνω απλα κλικαρε το flash all
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες