RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
- Οδηγός
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Συγνωμη κατι ακομα...κατεβαζω την global dev και ειναι σε αρχειο .tgz και μεσα εχει ακομα ενα συμπιεσμενο αχειο σε .tar να μετονομασια το tar se tgz και μετα να κανω αποσυμπιεση για να φτασω στα αρχειο ετσι? Και μετα στο MiFlash στο browse βαζω τον φακεο με τα αποσυμπιεσμενα αρχεια που εκανα ετσι??
-
Όχι. Όπως είναι το αρχείο tgz το κάνεις extract σε έναν φάκελο . Πας σε αυτόν τον φάκελο και τσεκάρεις αν περιέχει τα αρχεία της ρομ η έχει πάλι έναν φάκελο πχ kenzo και μέσα σε αυτόν έχει τους φακέλους της ρομ. Στη πρώτη περίπτωση κάνεις αντιγραφή όλα τα αρχεία της ρομ και τα βάζεις σε πχ c:/miui και αυτόν τον προορισμό ορίζεις στο miflash. Δεν κάνεις extract τίποτα άλλο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H komatoza έγραψε:
Όχι. Όπως είναι το αρχείο tgz το κάνεις extract σε έναν φάκελο . Πας σε αυτόν τον φάκελο και τσεκάρεις αν περιέχει τα αρχεία της ρομ η έχει πάλι έναν φάκελο πχ kenzo και μέσα σε αυτόν έχει τους φακέλους της ρομ. Στη πρώτη περίπτωση κάνεις αντιγραφή όλα τα αρχεία της ρομ και τα βάζεις σε πχ c:/miui και αυτόν τον προορισμό ορίζεις στο miflash. Δεν κάνεις extract τίποτα άλλο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το εκανα extract και μεσα εχει ενα αρχειο .tar με το ιδιο ονομα συμπιεσμενο. Αυτο εχει μεσα τον φακελο με τα αρχεια....δεν πρεπει και αυτο το .tar να το κανω .tgz οπως λεει στον οδηγο και να τα αποσυμπιεσω και να παρω τα αρχεια της ρομ και να τ βαλω εκει που μου ειπες? -
-
Εντα3ει παιδια με βοηθησε ο @lallasgr βασικα τι με βοηθησε ολα αυτος τα εκανε...απο download mode βαλαμε τιν κινεζικι ντιβ και τωρα ειμαι κομπλε....
Για αλλη μια φορα τον χιλιο ευχαριστω αλλα και ολους εσας που δειξατε ενδιαφερον...Να στε καλα -
Καλησπέρα.. Επειδή παρήγγειλα κ εγώ το κινητό αυτό, θέλω μια διευκρίνηση.
Αυτοι θα μου βάλουν την multi language ROM και πρέπει να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό για να περάσω την China Developer.
Αν μου άφηναν την εργασιακή ρομ του κινητού, την official δηλαδή, για να περάσω την China Developer θα την φλασαρα απλά απ'την εφαρμογή της αναβάθμισης; -
καλησπερα σε εμενα το my suite κατεβάζει το recovery flash (κανει update λέει) το έχω σε dl mode θα κανει flash την ευρωπαική μόνο του?
-
Ο/H allakis έγραψε:
Καλησπέρα.. Επειδή παρήγγειλα κ εγώ το κινητό αυτό, θέλω μια διευκρίνηση.
Αυτοι θα μου βάλουν την multi language ROM και πρέπει να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό για να περάσω την China Developer.
Αν μου άφηναν την εργασιακή ρομ του κινητού, την official δηλαδή, για να περάσω την China Developer θα την φλασαρα απλά απ'την εφαρμογή της αναβάθμισης;
Νομίζω ότι θα χρειαζότανε να κάνεις factoryreset και μετά πέρασμα από το recovery η wipe data,dalvik,cache και μετά install μέσω recovery που στην ουσία έιναι τα ίδια πράγματα.
Θέλει απλώς το κινητό σου καθαρό για να μπεί μέσω recovery.Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... -
Καλημέρα, το λέω αυτό γιατι το είδα στον οδηγό για το ξεκλειδωμα της συσκευής.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν θέλετε να ξεκλειδώσετε το RedMi Note 3, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό
1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.
Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>.
Επιλέξτε το αρχείο zip . . . -
Ναι φίλε, αν έχεις official rom τότε τα πράγματα είναι πολύ απλά η dev περνάει είτε με updater είτε με fastboot, αν έχεις multi τότε είναι λίγο δύσκολα, θέλει adb, download mode
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ααα κατάλαβα φιλε..
Οπότε καλύτερα να τους έλεγα να μου αφήσουν την official, (αν προλαβω κ δε το έστειλαν ήδη), μετά θέλει μόνο ξεκλείδωμα κ πέρασμα της ελληνικής ρομ.
Αν δε προλαβω θα ακολουθήσω αναγκαστικά τον οδηγό στην πρώτη σελίδα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες