Πολλά μπράβο σε όλους σας..Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και έχοντας μια μικρή εμπειρία με flashαρίσματα rootαρισματα κλπ,η διαδικασία έγινε επιτυχώς με την πρώτη φορά και βρίσκομαι πλέον με την V.7.2.1.0 ελληνική stable...Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ σταθερή και smooth παράλληλα.. Συγχαρητήρια σε όλους σας και 1000 ευχαριστώ!!
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
- Οδηγός
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Προς ενημερωση
Ξεκίνησα με ένα φίλο που γνωρίζει σχετικά να φλασσρουμε τη china dev ρομ όλα οκ και μας πετάει ένα error περίπου ίδιο με αυτό του οδηγού ξανακάνουν ένα refresh πατάμε flash και πετάει μήνυμα catastrofic failure κάπως έτσι το έλεγε το κινητό δεν άνοιγε κολλημένο στο miui logo να στην οθόνη λέω πάει το κινητό μπρικαρε αρχίσαμε να ψάχνουμε και το συνδέουμε στο miuipc suit στην αρχή δεν το έβλεπε και κραταω πατημενα vol up +power button και τοτε το βλέπει και μου πετάει μήνυμα το pcsuit να κάνει update παταω και αρχίζει και κατεβάζει τη rom 6.3.4 έλεγε μετά από κάνα 10λεπτο φτάνει στο 100% το τηλ ανοίγει και έχει περάσει την china dev rom ανακουφιστηκα γιατί είχα τρελαθεί μετά στο καπάκι ξεκλειδωσα bootloader και πέρασα και την ελληνική και είμαι κομπλε τέλος καλό όλα καλά με έσωσε το mipcsuit!! -
Ο/H kostatos έγραψε:
Προς ενημερωση
Ξεκίνησα με ένα φίλο που γνωρίζει σχετικά να φλασσρουμε τη china dev ρομ όλα οκ και μας πετάει ένα error περίπου ίδιο με αυτό του οδηγού ξανακάνουν ένα refresh πατάμε flash και πετάει μήνυμα catastrofic failure κάπως έτσι το έλεγε το κινητό δεν άνοιγε κολλημένο στο miui logo να στην οθόνη λέω πάει το κινητό μπρικαρε αρχίσαμε να ψάχνουμε και το συνδέουμε στο miuipc suit στην αρχή δεν το έβλεπε και κραταω πατημενα vol up +power button και τοτε το βλέπει και μου πετάει μήνυμα το pcsuit να κάνει update παταω και αρχίζει και κατεβάζει τη rom 6.3.4 έλεγε μετά από κάνα 10λεπτο φτάνει στο 100% το τηλ ανοίγει και έχει περάσει την china dev rom ανακουφιστηκα γιατί είχα τρελαθεί μετά στο καπάκι ξεκλειδωσα bootloader και πέρασα και την ελληνική και είμαι κομπλε τέλος καλό όλα καλά με έσωσε το mipcsuit!!
Τέλος καλό - όλα καλά.. -
-
Ο/H MichalisK έγραψε:
Ελληνικα εχεις στις επιλογες γλωσσας? Επισης πληροφοριακα απο πιο καταστημα/site αγορασες το κινητο? -
Γειά σας κι απο μένα.
Επειδή είμαι καινούριος κι έχω μπερδευτεί με όλα αυτά που έχω διαβάσει,παρακαλώ πολύ να μου πεί κάποιος το εξής:
Έχω την Global Stable 7.1.9.0.0.(LHOCNNCL) σε αγορασμένο απο Vickmall Redmi note3 pro.
Για να περάσω μία απο τις 7.2.2.0.LHOCNDA (MIUI7) ή Dev.6.4.9 πρέπει ήδη να έχω παραλάβει τον κωδικό ξεκλειδώματος για τον οποίο έχω στείλει αίτημα κανα δυό μέρες πρίν ή μπορώ κατευθείαν;; Κι αν ναί,ποιά προτείνετε να περάσω;
Ευχαριστώ -
Ο/H Savvasaris έγραψε:
Γειά σας κι απο μένα.
Επειδή είμαι καινούριος κι έχω μπερδευτεί με όλα αυτά που έχω διαβάσει,παρακαλώ πολύ να μου πεί κάποιος το εξής:
Έχω την Global Stable 7.1.9.0.0.(LHOCNNCL) σε αγορασμένο απο Vickmall Redmi note3 pro.
Για να περάσω μία απο τις 7.2.2.0.LHOCNDA (MIUI7) ή Dev.6.4.9 πρέπει ήδη να έχω παραλάβει τον κωδικό ξεκλειδώματος για τον οποίο έχω στείλει αίτημα κανα δυό μέρες πρίν ή μπορώ κατευθείαν;; Κι αν ναί,ποιά προτείνετε να περάσω;
Ευχαριστώ
Διαβασε αυτό τον οδηγό αν θέλεις να περάσεις GTV >> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRORedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H Savvasaris έγραψε:
Γειά σας κι απο μένα.
Ευχαριστώ
Δεν εχεις Global Stable απο οτι καταλαβαινω αλλα πειραγμενη unofficial κινεζικη.
Οποτε για να βαλεις official ROM ειτε αυτη ειναι Global ή Chinese πρεπει να ακολουθησεις τον οδηγο στην πρωτη σελιδα.
Υποψιν ΚΑΜΙΑ απο τις official δεν εχει επιλογη γλωσσας ελληνικα. Θα πρεπει να στειλεις αιτηση στην Xiaomi για να ξεκλειδωσεις τον bootloader το οποιο παιρνει μερικες φορες και 10-15 μερες (οχι κανα 2 μερες) και μετα να περασεις απο εδω καποια ελληνικη ROM (τα λεω ολα και στην πρωτη σελιδα). -
Ο/H Project_P έγραψε:
Ο/H MichalisK έγραψε:
-
@dim74 Εδώ είσαι φίλε μου! Τσέκαρε το αρχικό ποστ βήμα βήμα και θα τα καταφέρεις, όπως εγώ και πολλοί εδώ ☺
Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Απλα με προβληματίζει το ότι αυτή η rom που φοράει είναι διαφορετική από αυτή που περιγράφεται στο αρχικό post, και φοβάμαι μήπως πάει κάτι στραβά.
Εκτός αυτού, από ότι κατάλαβα οι rom που φλασαρουμε δεν έχουν ελληνικά. Μόνο με ξεκλειδωμα του bootloader γίνεται να έχουμε ελληνικά? -
Δεν έχει να κάνει το τι ρομ φοράει. Ακόμα και official rom να έχεις μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό της πρώτης σελίδας και να περάσεις μία από τις official roms. Πρόσεχε, μόνο official. Για να έχεις Ελληνικά ναι πρέπει να ξεκλειδώσεις και μετά να την περάσεις. Γιαυτό βάλε μία εκ των dev rom ώστε όταν έχεις το οκ να ξεκλειδώσεις αμέσως και μετά να μπορέσεις να περάσεις την Ελληνική!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες