Απο dev 6.1.29 πηγα στην stable 7.2.1. Κατα το φλασαρισμα εκανα Install to superuser.Ολα εγιναν
με wipe data,dalvik,cach,internal storage.Εγινε η εγκατασταση κανονικα αλλα δεν εχω root,τι κανουμε ωστε
να εχουμε root ?
root εχεις αν έβαλες το superSU
δες ΕΔΩ ενα άρθρο γιατί αργότερα μπορεί να χρειαστεις αυτές τις γνώσεις
στην dev που ειχα,6.1.29 στο security ειχα τις επιλογες: Autostart , Permissions και Root.Tωρα υπαρχουν οι δυο πρωτες μονο.
Καποιο προγραμμα που ζητησε root permisions το εκανα μεσω του superuser και δουλεψε.Αυτο εννοεις οτι εχω root? μεσω του superuser?.H πρεπει να κανω κατι ωστε να εμφανιστει και σαν επιλογη στο security?
Την εγκατασταση της stable 7.2.1 την εκανα αφου πρωτα εκανα ολα τα wipes και μετα ξαναεκανα wipe ta cache k dalvik.
Καποιο προγραμμα που ζητησε root permisions το εκανα μεσω του superuser και δουλεψε.Αυτο εννοεις οτι εχω root? μεσω του superuser?.H πρεπει να κανω κατι ωστε να εμφανιστει και σαν επιλογη στο security?
Καλώς τον!
Ναι, λογικά έχεις root μέσω του Super User, εφ'όσον το εγκατέστησες και έτρεξε το πρόγραμμα που σου ζήτησε root. Λόγω της Stable, τώρα πιά δεν θα έχεις στο security center την ένδειξη "προνόμια root"
Σε κάθε περίπτωση, για να σιγουρευτείς ότι έχεις τελικά root, κατέβασε απο το Play Store την εφαρμογήRoot Checker και ότι σου πει, αυτό είσαι... (κάνε ένα reboot πριν τρέξεις την εφαρμογή)
Καλώς τον! Ναι, λογικά έχεις root μέσω του Super User, εφ'όσον το εγκατέστησες και έτρεξε το πρόγραμμα που σου ζήτησε root. Λόγω της Stable, τώρα πιά δεν θα έχεις στο security center την ένδειξη "προνόμια root"
Σε κάθε περίπτωση, για να σιγουρευτείς ότι έχεις τελικά root, κατέβασε απο το Play Store την εφαρμογήRoot Checker και ότι σου πει, αυτό είσαι... (κάνε ένα reboot πριν τρέξεις την εφαρμογή)