Διαφήμιση

Attention. Pattern reset.

• Attention. Pattern reset.

Καλησπέρα, μόλις παρέλαβε ο πατέρας μου το κινητό, με το που το άνοιξε, ανοίξει το wifi το κάνει enable αλλά δεν εμφάνιζε κάποιο router, και του λέω να κάνει factory reset. Κάνει fr και όταν ανοίγει μετά από κάποια βήματα του ζητάει να βάλει pattern ή pin(μάλλον καινούριο) από εκεί και μετά το χάος, μάλλον έβαλε και δεν θυμάται τι έβαλε. Τώρα, μόλις έκλεισε η οθόνη sleep mode πήγε να το ανοίξει και του ζητάει το pattern αλλά δεν ξέρει τπτ. Έκανε hard reset αλλά τίποτα. Μπορεί να γίνει τίποτα χωρίς flashάρισμα γιατί ο πατέρας μου δεν μπορεί με την καμία, εγώ είμαι 300 χιλιόμετρα μακριά οπότε;;;;;;;

ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Μήπως του ζήτησε το pin της SIM και έγινε κάποιο μπέρδεμα? Αν έβγαζε τη SIM και ξαναέκανε Factory Reset απο το recovery? Δεν λέω ότι αυτή είναι η λύση, αλλά ίσως αν προσπαθούσε έτσι να έβρισκε την άκρη? Αν τα κάνει αυτά (ή άλλες προσπάθειες) ας τις κάνει χωρίς τη SIM μέσα, να ξέρετε τουλάχιστον ότι δεν φταίει η SIM... και αν διορθωθεί το πρόβλημα, την ξαναβάζει...
    • Δεν είχε sim μέσα, ούτε κάποιον λογαριασμό π.χ. mi account ή google account μιας και αφού δεν είχε internet. Τώρα να κάνει Factory reset δεν μπορεί αφού δεν μπορεί να μπει στο μενού.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Souits έγραψε:

Δεν είχε sim μέσα, ούτε κάποιον λογαριασμό π.χ. mi account ή google account μιας και αφού δεν είχε internet. Τώρα να κάνει Factory reset δεν μπορεί αφού δεν μπορεί να μπει στο μενού.
      Απο το recovery...?
    • Μόλις μιλούσαμε skype, στην τύχη έβαλε στο pattern ενα Ζ καταλάβατε τι εννοώ, και άνοιξε. Μετά μόλις κλείδωσε η οθόνη, και πάτησε το power button να το ανοίξει ζητούσε pattern, έβαλε το Ζ και δεν το δεχόταν....Τι κουφά πράγματα είναι αυτά ρε παιδιά;;;;
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Souits έγραψε:

Δεν είχε sim μέσα, ούτε κάποιον λογαριασμό π.χ. mi account ή google account μιας και αφού δεν είχε internet. Τώρα να κάνει Factory reset δεν μπορεί αφού δεν μπορεί να μπει στο μενού.
      Απο το recovery...?
      Μπορεί να κάνει restore από recovery; Την μανήσια;; Εγώ με άλλες κινεζιες που είχα το recovery εκτός που ήταν στα κινέζικα δεν μπορούσες να κάνεις restore από εκεί.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H Souits έγραψε:

Μπορεί να κάνει restore από recovery; Την μανήσια;; Εγώ με άλλες κινεζιες που είχα το recovery εκτός που ήταν στα κινέζικα δεν μπορούσες να κάνεις restore από εκεί.
      Restore κάνουμε απο το recovery αν έχουμε κρατήσει Android back up, που εδω όμως δεν παίζει σαν σενάριο, αφού ούτε recovery έχουμε που να κάνει Nandroid back up (προφανώς θα φοράει Mi-Recovery), ούτε έχουμε κρατήσει back up. Το factory reset είναι αυτό που επαναφέρει τη "μαμίσια" που λες... Απλά σκέφτηκα να στο πω σαν ιδέα, μήπως μπορούσε από εκεί να κάνει ο άνθρωπος factory reset, αφου δεν μπορεί να μπει στο UI
    • Διαφήμιση
    • Backup γιατι να κρατήσει;;; Αφού δεν το έχει λειτουργήσει ακόμα το κινητό...Δεν μπαίνει σε recovery, με vol + και power του βγάζει ένα κινητό με ένα βύσμα usb από τι μου λέει και με vol- και power μπαίνει σε fastboot.

Επίσης να αναφέρω ότι και το δεύτερο κινητό και εκείνο δεν πιάνει σήμα wifi, ναι μεν ανοίγει το module αλλα δεν βρίσκει δίκτυο. Το τρίτο είναι το δικό μου είναι καθ οδόν, Αύριο θα το έχω. Θέλει κάποιες ρυθμίσεις για να πιάσει δίκτυο; Κάτι με τα hz(2.4-5). Όσοι το έχετε απλά ανοίξατε το wlan και σας εμφάνισε δίκτυα;;;
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • @Souits γιατι δεν στέλνεις την συσκευή σου στον πατέρα σου (όταν την παραλάβεις) να σου στείλει αυτην με το προβλημα να την φτιάξουμε?? Με σενα θα τα καταφέρουμε καλυτερα
    • Ο/H Souits έγραψε:

Backup γιατι να κρατήσει;;; Αφού δεν το έχει λειτουργήσει ακόμα το κινητό...Δεν μπαίνει σε recovery, με vol + και power του βγάζει ένα κινητό με ένα βύσμα usb από τι μου λέει και με vol- και power μπαίνει σε fastboot.
      Επίσης να αναφέρω ότι και το δεύτερο κινητό και εκείνο δεν πιάνει σήμα wifi, ναι μεν ανοίγει το module αλλα δεν βρίσκει δίκτυο. Το τρίτο είναι το δικό μου είναι καθ οδόν, Αύριο θα το έχω. Θέλει κάποιες ρυθμίσεις για να πιάσει δίκτυο; Κάτι με τα hz(2.4-5). Όσοι το έχετε απλά ανοίξατε το wlan και σας εμφάνισε δίκτυα;;;
      Ποιός είπε ότι έπρεπε να κρατήσει back up???? Άλλο έγραψα παραπάνω... Anyway... ξέχασέ το αφού δεν βοηθάει.
      Όχι, απ'όσο γνωρίζω, δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση για να πιάσει wifi. Το ανοίγει, βλέπει το δίκτυο, βάζει κωδικό και παίζει...
      Τώρα εκεί που έχει φτάσει δεν ξέρω τι άλλο εύκολο μπορεί να κάνει για να το επαναφέρει...
      Με Qualcomm Snapdragon μόνο το MiFlash θα το επαναφέρει, αν δεν μπορεί με άλλο τρόπο (recovery Κ.λ.π.)
    • Διαφήμιση
    • @Souits αφου μπαίνει σε fastboot τότε αν υπάρχει υπολογιστής (ή το κάνεις εσυ με teamviewer) τότε οι fastboot erase userdata & fastboot erase cache = Factory Reset και fastboot reboot για την επανεκκίνηση