Έχω περάσει TWRP, super su και ήδη έκανα backup την official rom του κινητού.
1. Όπως ήδη μου είπατε, αν κάνω update θα χάσω twrp και super su. Ωστόσο θα κλειδώσει πάλι ο bootloader και θα πρέπει πάλι να στείλω αίτημα στην xiaomi, ή θα μείνει ξεκλείδωτος;
2. Αν περάσω μια unofficial rom με το twrp, στη συνέχεια θα μπορώ να κάνω επαναφορά το backup της official που ήδη έκανα με το twrp;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθειά σας.
Καλησπέρα! Ψιλό νέος στην ΧΙΑΟΜΙ....χτες παρέλαβα το νέο μου redmi note 5 και έδωσα το παλιό redmi 3s που είχα στην 9 χρόνη κόρη μου....
Σαν παιχνίδι το είδε...έβαλε δακτυλικό και μοτίβο...και σήμερα δεν θυμάται το μοτίβο καν ..εν το μεταξύ δεν ξέρω τι άλλο έκανε και δεν ξεκλείδωνει ούτε με δακτυλικό...
Κάνω reboot...με βγάζει σε αρχική μορφή....εισάγεται γλώσσα και πετάει και το μύνημα" Device is locked"
Εννοείται μετά από 2 χρόνια χρήσης κωδικό στο mi account δεν θυμάμαι
Τι άλλες επιλογές έχω για ξεκλείδωμα? Μπορώ να κάνω κάτι εγώ σαν rookie? Η ψάχνω κάποιον ....ψαγμενο?
Volume+kαι power να δεις εάν στο recovery σου δίνει επιλογή για wipe data , αλλιώς δοκίμασε από το find device πάλι να κάνεις wipe data εννοείται θα χαθούν όλα αλλά θα ανοίξει χωρίς να ζητάει κωδικό εάν έχεις βάλει όμως κωδικό mi account αλλάζει το πράγμα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
#ΝasDriver
Στο κινητό έβαλε η κόρη μου δικό της αποτύπωμα και μοτιβο...το οποίο μοτίβο ξέχασε και το αποτύπωμα δεν δουλεύε και μας έβγαζε κατεύθειαν κατάσταση μοτιβο...κατω από το μοτίβο είχε παρατήρηση "ξεκλείδωμα συσκευης κάνε επαναφορά τηλέφωνου με power button +volume up κτλπ...
Οπότε κάνω reset και επιλογη από το μενού wipe data
Kανει επανεκκίνηση και επαναφορά και με βγάζει σε αρχικό περιβαλλον δώσε γλώσσα κτλπ..
Πριν προλάβω να επιλέξω ελληνικα και να συνεχίσω μου βγάζει μύνημα "The Device is locked " sign in to mi account κτλπ...
Όμως το τηλέφωνο ήταν διετίας και ούτε κωδικό θυμάμαι...ούτε τι email είχα δηλώσει.. για να κάνω επαναφορά από το id.m.com κτλπ..
Οπότε η μόνο λύση είναι να υποθέσω μόνο μέσω αλλαγής ROM από κάποιov expert κτλπ ...???