Διαφήμιση

Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις.

• Οδηγός
    • Xiaomi
    • Ο/H maria19 έγραψε:

Ποια να παρω ωστε να μην χρειαστει να εγκαταστησω κατι εγω γιατι δεν το χω καθολου....
      Οι global ρομς είναι πολύ καλές... ή μία έχει και Ελληνικά(60%) -->developer
      Σε γενικές γραμμές είναι πλήρως λειτουργικές και παίρνουν αναβαθμίσεις...

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H maria19 έγραψε:

Ποια να παρω ωστε να μην χρειαστει να εγκαταστησω κατι εγω γιατι δεν το χω καθολου....
      Οι global ρομς είναι πολύ καλές... ή μία έχει και Ελληνικά(60%) -->developerΣε γενικές γραμμές είναι πλήρως λειτουργικές και παίρνουν αναβαθμίσεις...
      Διαβασα οτι η dev εχει θεματα γι αυτο ρωταω... Δεν ισχυει?
    • Ο/H maria19 έγραψε:

Δεν ισχυει?
      Όχι δεν έχει ιδιαίτερα θέματα... Τουλάχιστον στο note 3 pro.

• Διαφήμιση
    • Ο/H maria19 έγραψε:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H maria19 έγραψε:

Οι global ρομς είναι πολύ καλές... ή μία έχει και Ελληνικά(60%) -->developerΣε γενικές γραμμές είναι πλήρως λειτουργικές και παίρνουν αναβαθμίσεις...
      Διαβασα οτι η dev εχει θεματα γι αυτο ρωταω... Δεν ισχυει?
      εγώ την dev έχω @maria19, τρέχει μια χαρά το κινητό χωρίς προβλήματα και έχει και υpdate εβδομαδιαία κάθε Παρασκευή, απλά τώρα 2 εβδομάδες δεν έχει γιατί προσπαθούν να την φτιάξουν με android 6 MM.
      Τα μόνα μείον είναι το 50-60% ελληνικά στις 'ρυθμίσεις' που φτιάχνεται κι αυτό σιγά σιγά και ότι θες ένα Application για sms 160 χαρακτήρων στα ελληνικά (εγώ κατέβασα το handset sms μαζί με το ελληνικό πακέτο γλώσσας και το έκλεισα τέλεια αυτό το πρόβλημα).
      ;)
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Ερωτήσεις για την miui v8

Καλησπέρα,

Πριν λίγους μήνες αγορασα από την Κινα ένα κινητό Xiaomi Redmi Note 3 PRO 32gb με 3mb RAM. Έχω καλή σχέση με την τεχνολογία, απλά έχω αρκετές ερωτήσεις για την έκδοση V8 του MIUI.
      Θέλω να ρωτησω τα εξής:
      1) ή ίδια ή εταιρία δεν θα βγάλει την V8 σε εργοστασιακή ενημέρωση? Εννοώ που να γίνετε από την προεγκατεστημενη updater εφαρμογή του κινητού?
      2) αν όχι γιατί? Και αν ναι, γιατί είναι προτιμότερο να την κατεβάσω από εδώ? Και πια ή διαφορα της ελληνικής έκδοσης? Εννοώ ότι εγώ τώρα τρέχω την εργοστασιακά εγκατεστημένη έκδοση του miui που βρήκα στο κινητό με την αγορά του (version 7.1.99.99). Όλα τα μενού μου είναι στα ελληνικά? Τι εννοούμε λοιπόν ελληνική έκδοση του miui?
      3) και τέλος... Υπάρχει αυτή ή V8 για το μοντέλο του κινητού μου? Και που μπορώ να την βρω? Και τέλος πως την εγκαθιστώ??? Γενικά με μπερδεύει ή διαδικασία!

Συγχωρέστε με αν οι ερωτήσεις που κάνω είναι χαζές... Προσπαθώ να κατατοπιστω... Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή πάντως!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,
      Βαγγέλης
    • Τα πάντα υπάρχουν αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί έχεις unofficial rom πειραγμένη από το κατάστημα που το πήρες :/

@vaggelis7788 Θα μεταφέρω το ποστ σου σε άλλο θέμα προκειμένου να ενημερωθείς για μερικά βασικά πράγματα σχετικά με τα xiaomi. Διάβασε το πρώτο ποστ... :)

Καλώς ήρθες στην παρέα μας :thumbsup:
    • Καλημερα! Μόλις παραγγελία το note 3 pro από minideal για την ανηψιά μου. Το σάιτ έγραφε:
      Offical Miui 8 With play store and mulit-language [/b]
      Ειναι αυτή original version?[/b]
      Αρχικά προσπάθησα από to2c αλλά δεν γινόταν ή πληρωμή με paypal. Έχει τύχει και σε κάποιον άλλον αυτο;[/b] :thumbup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H shadow2000 έγραψε:

Offical Miui 8 With play store and mulit-language
      Αυτό το multi είναι να το φοβάσαι... Όταν το παραλάβεις ανέβασε ένα screenshot..

• Redmi Note 3 Pro Ιός;;;

Καλησπερα παιδες,
      Μετα απο καιρο εψησα την γυναικα μου και της πηρα το Redmi Note 3 Pro και ειναι εξαιρετικο γενικως,αλλα θα σας πω το πρωτο προβλημα το βασικο που εσκασε μυτη και ακολουθουν τα υπολοιπα.Αρχικα το κινητο ειναι απειραχτο,δεν φοραει ελληνικη ρομ,δεν εχει ξεκλειδωθει,οπως αγοραστηκε απο gearbest ετσι ειναι.Συγκεκριμενα φοραει stable 7.1 (7.19.9.0 LHOCNCL).Προχθες λοιπον επειδη δεν εχει στις επαφες το +30 σε ολα πηγα να κατεβασω το number fixer που εχουν απο μονες τους οι ελληνικες ρομ,οπως και εγω δηλαδη στο Μι4 μου, και απο τοτε ξεκινησε το πανηγυρι....Κλειδωνεις το κινητο,με το που πας να το ξεκλειδωσεις ειτε με αφη ειτε με κωδικο,ανοιγει απο μονο του κατι και αυτο ειναι ειτε πορνογραφικο υλικο ειτε μια διαφημιση απο κατι που δεν θυμαμαι και δεν φαινεται να τρεχει κατι...πατας κανονικα το πισω κουμπι τα σβηνει ολα και ειναι οκ.πας να μπεις σε fb,insta κτλ παμε παλι τα ιδια.Εννοειται οτι ολα αυτα μονο οταν εισαι στο ιντερνετ.Παιρνω backup φωτος,επαφες,βαραω εργοστασιακες,και παλι τα ιδια.Κανω ελεγχο με το antivirus του κινητου,δεν βρισκει κατι.κατεβαζω το malware antimalware και βρισκει ενα trojan οπου εχει καρφωθει στο com.android.comp.download.mgra011. Παω εφαρμογες,το απενεργοποιω να μην τρεχει και απο τοτε δεν εχει ξανα βγαλει κατι,χωρις αυτο να σημαινει οτι εσβησε ο μαλλον ιος.Μια βοηθεια;;;;;;;;;;;επισης παμε στα υπολοιπα,δεν θελει η κυρα μου να το πειραξω με ξεκλειδωματα και ελληνικες κτλ οποτε ειμαστε λιγο στα μαχαιρια....Παρ ολα αυτα,στην αναβαθμιση δεν υπηρχε ποτε update ωστε να αναβαθμισω το κινητο και σκεφτομαι να περασω stable official miui 8.να το κανω μπας και συνελθει;;;;επισης,αν το κανω αυτο εχω θεμα με bootloader κτλ ή δεν τρεχει κατι γιατι ουσιαστικα ειναι το ιδιο ειτε να το κανεις με αναβαθμιση ειτε να κατεβασεις τη ρομ και να την φλασαρεις;επισης....recovery δεν εχει.να βαλω twrp ή πρεπει να το εχω ροοταρει;;;;αποριες τρελες!!!!!αμα μπορειτε δωσ'τε καμια βοηθεια....γιατι ερχεται διαζυγιο!!!

Ευχαριστω! :oops:
    • Ο/H djodyssey έγραψε:

αμα μπορειτε δωσ'τε καμια βοηθεια....γιατι ερχεται διαζυγιο!!!

Ευχαριστω! :oops:
      Καλησπέρα και σε εσένα και καλώς ήρθες στην παρέα μας :thumbsup:

Το πρόβλημα είναι της ρομ που έχεις και όχι της συσκευής...διάβασε το πρώτο ποστ για να ενημερωθείς σχετικά.
      Επίσης κάνε και αυτό Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
    • Οπως εγραψα,δεν ειμαι καινουργιος,εχω ηδη xiaomi εδω και καιρο.Στο note 3 pro που πηρα εχω το θεμα, και account εχω και ολα.Μια χαρα ηταν τοσο κινητο και δεν θελω να ξεκλειδωσω bootlader,ακομα τουλαχιστον.
    • Διαφήμιση
    • Η ρομ που έχεις όμως είναι ακατάλληλη...Αν δεν την αλλαξεις θα έχεις περισσότερα θέματα.